ŞL 13/14 2.Tur 1.Maç | Manchester City 0-2 Barcelona | M.S | 18 Şubat | NTV

Geçen yıl kaza olmadı Bayern'in hızlı geçiş futbolu Barça'nın tiki takası üzerinden silindir gibi geçti.

Ha bu sene ne olur bilmem ama Barça 3 sene önceki Barça değil ve ona karşı bazı taktikler geliştirildi...

Tabi ki eskiden daha iyiydi ama halen dünyanın en güçlüsü konumunda.

Barçanın buz gibi golü güme gitti lan. Hakemlerin maşalahı var.

Böyle yenilmek insana koyar ya.. Demichelis nedir ya? Bizde bile oynamaz o adam. Lescott ve Richards dururken hemde

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

City 4 United 1

City 6 Arsenal 3

City 2 Liverpool 1

City 2 Chelsea 0

Bayern 2 City 3

City mi büyüklere karşı çapsız? Biraz araştırın lütfen.

E geçen yıl da aynı mantık o zaman. :D

Ne alaka? Geçen yıl Münih daha iyiydi diyorum. Bu yıl da ikisi karşılaşmadan yorum yapmak istemiyorum ama Barcelona o kadar iyi değil. O kadar kısa boylu fiziksiz takımla arkaya top kaçırmayan takıma bir şey yapamıyorlar. Bunu bazı Madrid maçlarında geçen yılki 2 Münih maçında gördük. Bir de ileri hattaki 2-3 adamın defansa katkısı çok az. Gelmiyorlar bile geri. Zaten sevmiyorum da Barcelona'yı çirkef olduklarından hayatta en iyi bulma şansım yok :D

Ne alaka? Geçen yıl Münih daha iyiydi diyorum. Bu yıl da ikisi karşılaşmadan yorum yapmak istemiyorum ama Barcelona o kadar iyi değil. O kadar kısa boylu fiziksiz takımla arkaya top kaçırmayan takıma bir şey yapamıyorlar. Bunu bazı Madrid maçlarında geçen yılki 2 Münih maçında gördük. Bir de ileri hattaki 2-3 adamın defansa katkısı çok az. Gelmiyorlar bile geri. Zaten sevmiyorum da Barcelona'yı çirkef olduklarından hayatta en iyi bulma şansım yok :D

Şöyle bir alakası var,Tito Vilanova.

Geri
Üst Alt