ŞL 13/14 2.Tur 1.Maç | Manchester City 0-2 Barcelona | M.S | 18 Şubat | NTV

Murat Kahramano post: 7674622' Alıntı:
Ronaldo Messi'den daha iyi. Navas salak salak çalım atıcam diye uğraşmasa kontrayı yemiceklerdi. Onun dışında da bir pozisyonu yok. Ronaldo'nun 5-6 pozisyona girmediği maçı zor görürsünüz. Çünkü adam complete forward.

Messi sakatliktan yeni çıktı. Eski gücünde değil.

Kolarov yerine Nasri olabilirdi de Demichelis'in başlaması doğru karar. Çift forvet de Barça'ya karşı riskli.

Ama ilk yarı gereğinden fazla defansif oynadı City. Biraz daha cesur oynayabilselerdi, ki bunu 1-0'dan sonra 10 kişiyle bile gayet iyi yapabildiler, sonuç farklı olabilirdi.

Çıkıp kendi oyununu oynamaya çalışsaydı bu kadar çaresiz durumlara düşmezdi bence. Bu kadar defansif bir oyunda illaki açık verirsin. Nereye kadar? Sanırım 1-3'lük Bayern maçı çok korkutmuş City'i.

Çıkıp kendi oyununu oynamaya çalışsaydı bu kadar çaresiz durumlara düşmezdi bence. Bu kadar defansif bir oyunda illaki açık verirsin. Nereye kadar? Sanırım 1-3'lük Bayern maçı çok korkutmuş City'i.

Evet işte asıl sıkıntı oradaydı, oyuncu tercihleri tam olarak etkilemedi. 4-5-1 çıkmaları da doğruydu aslında ama Kolarov yerine Nasri olmalıydı, yine de önemli değil. Önemli olan çok defansif oynamaları.

Çift forvet olayını unutun bi kere. Takım hele Barca'ya karşıyken statik 2 adamla başlayamazdı normal olarak çok daha farklı da bitebilirdi. Aguero'nun olmaması aşırı etkiliyor. Aşırı geri çekildi City kabul ama tek pozisyon vermediler 10 kişi kalana kadar. 2.yarı farklı bi planı vardı Pellegrini'nin muhtemelen ama zaman kalmadı. Penaltıda dışarıda zaten Barca'nın 1 golünü yedilerde ayrı o pozisyon penaltı değildi Messi içerde bıraktı kendini yedi hakem de. City'nin dışarıda Barca'yı yenecek potansiyeli var bence. Nasri'nin baştan oynatılmaması da saçmalıktı ufak sakatlığı vardı gerçi galiba. 2 sol bekle başlaması eleştirilebilir tabi.

bekle bizi barçaaa defterini dürücez :@

Evet işte asıl sıkıntı oradaydı, oyuncu tercihleri tam olarak etkilemedi. 4-5-1 çıkmaları da doğruydu aslında ama Kolarov yerine Nasri olmalıydı, yine de önemli değil. Önemli olan çok defansif oynamaları.

City duran toptan golü bulabilirdi aslında. Her orta tehlike oldu. Ama rakip kaleye gitme konusunda o kadar acizdiler ki maç boyunca 1 korner var sanırım. Birde duran top.

Barcayı cityle kıyaslayan münafıklar türemiş

Allahım sen günah yazma bu kullarına

Doğru yani, takım olarak Barcelona daha derli toplu. Ama City'nin bu sezon oynadığı futbol ve aldığı sonuçlar umut vericiydi bu maç öncesinde. Nitekim bazı şanssızlıklar ve tecrübe konuştu.

dinsizin hakkından imansız gelir. barcayı kupadan eleyebilecek tek takım bayern münih. diğerleri çerez olur biz dahil :) ama neymar faktörü devreye girerse bayerni de çerez yapabilirler. öte yandan busquets valdes ve mascherano yetersiz kalıyorlar bayern bunu affetmez

Barca ilk macı deplasmanda oynarsa bu sene hiç bir takım eleyemez :D

Önyargıdan dolayı mı bilmiyorum,ama Barcelona maçlarını izlemek zulüm gibi geliyor.Kayda almıştım maçı.Sıkıntıdan hızlandırarak izledim.

Bu arada bu macin favorisi BJK olur atiba oguzhan veli ortasahada oynarsa

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Banada tam tersi Barca'nın deplasman maçlarını izlemek çok zevkli geliyor.Messi falan toparlanmış gözüktü,Dani Alves bir kez daha Lahm'la beraber Dünyanın en iyi beki olduğunu gösterdi:tiphat:

Kaleci Alves Pique Hummels alba ilkay xavi iniesta neymar messi kanat 4 transfer lazim barcaya

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Benim merak ettigim, Barcelona Xavi ve Iniesta birakinca ne yapacak. Hadi Iniesta daha 29 yasinda, rahat 4 sene daha oynar ama Xavi olmus 34.

Xavi nin yerine kimi monte edecekler aceba. Altyapidan gelen iyi biri var mi? Sergi Roberto vardi. O cocuk nasil?

Benim merak ettigim, Barcelona Xavi ve Iniesta birakinca ne yapacak. Hadi Iniesta daha 29 yasinda, rahat 4 sene daha oynar ama Xavi olmus 34.

Xavi nin yerine kimi monte edecekler aceba. Altyapidan gelen iyi biri var mi? Sergi Roberto vardi. O cocuk nasil?

Xavi'nin yerine Fabregas'ı monte ederler. Xavi Barça için çok önemli bir futbolcu, Fabregas'da iyi futbolcu Xavi'nin yerini bir nebze doldurabilir

Sergi Roberto'nun geleceği parlak olabilir.

Hadi Messi daha uzun yıllar oynar da ben 4, 5 yıl sonra İniesta'nın yeri nasıl doldurulacak onu düşünüyorum

Xavi'nin yerine Fabregas'ı monte ederler. Xavi Barça için çok önemli bir futbolcu, Fabregas'da iyi futbolcu Xavi'nin yerini bir nebze doldurabilir

Sergi Roberto'nun geleceği parlak olabilir.

Hadi Messi daha uzun yıllar oynar da ben 4, 5 yıl sonra İniesta'nın yeri nasıl doldurulacak onu düşünüyorum

Messi yillardir oynuyor ama adam daha 25 yasinda dedigin gibi uzun bir süre daha bu takimda degisilmez isim olur. Iniesta gercekten Xavi ile birlikte Messinin vazgecilmez adamlari. Bu cok önemli. Messi ile iyi bag kurabilecek adam lazim oraya.

Messi yillardir oynuyor ama adam daha 25 yasinda dedigin gibi uzun bir süre daha bu takimda degisilmez isim olur. Iniesta gercekten Xavi ile birlikte Messinin vazgecilmez adamlari. Bu cok önemli. Messi ile iyi bag kurabilecek adam lazim oraya.

Evet bu faktör de var. Dediğine katılıyorum :)

Geri
Üst Alt