ŞL 13/14 2.Tur 1.Maç | Olympiakos 2-0 Manchester United | M.S. | 25 Şubat

Izledim, ne olmus "yan pas yapmiyor" mu diyeceksin? Sideways lakabini da ben mi koydum? Daha gecenlerde Ingilizce sosyal medyada dolasiyordu bir macta yaptigi paslarin haritasi, millet dalga geciyordu, ileri bir avuc pas yapmis hepsi hatali, geri kalanlarin hepsi ya yana, ya geriye. Taraftarlar cok dalga gecip kufrettigi icin Twitter hesabini kapatmak zorunda kaldi.

Sağlam combo olmuş renkdaş.cevabı ne olacak merak ettim.eline sağlık:coffee:

ahh ulan 2 olmus be

ManU 1 gol atarsa yine iyi. :D Ama atamasa Olympiakos kesin ceyrek finalde.

ingilizler dışarda oyun karakterini yansıtamıyor.arsenal haricinde.onlarda zaman zaman.inşallah bizde chelsea'yi boğarız aynı şekilde.yunan seyircisi çok iyi hazırlanmış maça

İster misiniz manuyu eleyip çeyrek finalde oliyle ölümüne kapışalım.

( PS: Benim lakabım da oli ama yunan değilim )

Bu diyalog beni cok guldurdu:

"- United should knock it around at the back some more.

- Tiki taka only at the backa"

Çok klas gol oldu gerçekten.

Helal olsun.

Artık Moyes sezon sonunı göremez elenirlerse.

United'ın ne yaptığı belli değil. Kadro belki çok çok üst düzeyde değil tamam ama, bu kadar da berbat oynamaz yani.

İngilizler gol bile atamıyor darısı Chelsea'nin de başına. :D

Gerçi en kötü İngiliz'i de biz çektik. Adamlar son 2 senenin Avrupa şampiyonu nasıl kazanılacağını R.Madrid'den bile daha iyi biliyorlar Avrupa maçlarında.

Umarım mucize olur ve eleriz.

Çıkan takımlar %80

B.Dortmund-Almanya

B.Münih-Almanya

Barcelona-İspanya

R.Madrid-İspanya -keşke Schalke olsa

Olympiakos

Paris Saint Germain

A.Madrid- keşke Milan olsa

şeklinde olacak.

Biz çıkarsak buradan Münih, Barcelona, R,Madrid hariç her takım ile başa çıkma ihtimalimiz var PSG'den, Olympiakos'a kadar artan ihtimaller ile.

Yeter ki şu turu geçelim. Geçersek de bir zahmet artık İspanyol gelmesin.

4 ingilizden 3 maglup ilk maclarda 4.cusu ingiliz bu benim korkutuyor inş. hakem sakatlık cıkarmaz

Geri
Üst Alt