ŞL 13/14 2.Tur 1.Maç | Olympiakos 2-0 Manchester United | M.S. | 25 Şubat

İngilizlerin 4 te 0 çekmesi bizim elimizde gibi.

Bu manu acınası halde.

Keşke Manu gelseydi.

Neyse Chelsea eleyebilirsek kura balıyla Olympiakos gelirse yarı finale cıkarız.:)

ANTU MODE OFF

Oly taş gibi takım ama manuda manu değil. Bu yunanlar bide en iyi golcülerini satılar

Şu an içime doğdu yarın maç skoru 3-1 bitecek. Kim kazanır bilmem ama skor bu. Yazın bir kenara.

Umarım biz kazanırız ve hatta golleri de

Felipe Melo

Burak Yılmaz

Didier Drogba

atar.

İngilizlere 4' te 0 çektirmezler işimiz dahada zorlaştı, bu iyi olmadı....

Nefret ediyorum yalnız şu stattan. Yunan takımlarını yenemiyoruz deplasmanda pek. İçeri de harcarız ama deplasmanda avantaj alabilirsek eleyebileceğimiz bir takım Olympiakos.

Dışarıda gol yememeye dayalı oyun oynarsak içerideki galibiyetle rahat eleriz.

Önce bir Chelsea'yi eleyelim de. :D

Tabi Oly'de ManU'yu eleyecek daha bir şey belli değil ManU 1 gol atsa avantajlı döner.

M.United ise gerçekten bitmiş Vidic'i de ayrıca izliyorum tank gibi olmuş tamam hep ağırdı ama beli dönmüyor yahu adamın artık. Vazgeçtim almayalım.

Nefret ediyorum yalnız şu stattan. Yunan takımlarını yenemiyoruz deplasmanda pek. İçeri de harcarız ama deplasmanda avantaj alabilirsek eleyebileceğimiz bir takım Olympiakos.

ben rahat yendiğimizi hatırlıyorum Milli takım 4-1 kazanmıştı galiba

Panionios ve Panathinaikosu da rahat geçmiştik deplasman da tam tersi bize yarıyor

Izledim, ne olmus "yan pas yapmiyor" mu diyeceksin? Sideways lakabini da ben mi koydum? Daha gecenlerde Ingilizce sosyal medyada dolasiyordu bir macta yaptigi paslarin haritasi, millet dalga geciyordu, ileri bir avuc pas yapmis hepsi hatali, geri kalanlarin hepsi ya yana, ya geriye. Taraftarlar cok dalga gecip kufrettigi icin Twitter hesabini kapatmak zorunda kaldi.

sadece Türkiye'de değil her yerde olur öyle bir-iki maçla garip lakapları takıldığı, saçma yorumların yapıldığı geyikler. ayrıca her oyuncunun formsuz dönemleri olur, her oyuncu kötü maç çıkarır ve her oyuncu yan pas yapar. o bahsettiğin İngiliz sosyal medyasına göre de Cleverley United için geleceğin en önemli orta sahası olarak gösteriliyor? eğer oyuncuyu izlediysen o yorumunun gereksiz olduğunu da fark etmişsindir. bu arada amacım tartışma çıkarmak falan değil herkesin görüşüne de saygım var. bu benim kendi görüşümdür kişisel alma :D

Geri
Üst Alt