ŞL 13/14 2.Tur 1.Maç | Olympiakos 2-0 Manchester United | M.S. | 25 Şubat

Bıyıklı girdi. Volkan'a iyi koca olur bundan. Karşılıklı uzatırlar.

Bu evra fln hep bitik.

Keşke Manu çıksaydı eleme ihtimali daha yüksekti.

BlueTapatalk

yarın ki maçı 3-0 kazanacağız

89. dakikada taraftar oley çektirecek

öyle hissediyorum

ingiliz sitesinde bi yorumda gördüm yarın Galatasarayda chelseayi yenerse 4 takımda ülkeden men edelim yazıyordu

sadece Türkiye'de değil her yerde olur öyle bir-iki maçla garip lakapları takıldığı, saçma yorumların yapıldığı geyikler. ayrıca her oyuncunun formsuz dönemleri olur, her oyuncu kötü maç çıkarır ve her oyuncu yan pas yapar. o bahsettiğin İngiliz sosyal medyasına göre de Cleverley United için geleceğin en önemli orta sahası olarak gösteriliyor? eğer oyuncuyu izlediysen o yorumunun gereksiz olduğunu da fark etmişsindir. bu arada amacım tartışma çıkarmak falan değil herkesin görüşüne de saygım var. bu benim kendi görüşümdür kişisel alma :D

1 mac 2 mac degil, her mac kufrediyorlar adama. Senin gorusun farkli olabilir ben katilmiyorum, United taraftarlarinin da cogunun katilmadigini goruyorum.

Bugun kadroda oldugunu gorunce yapilan espriler:

"Everytime Cleverley passes sideways 2 drinks? Well I didn't have plans to get drunk and die but... Oh well"

"Anyone but Tom Cleverley"

"I see Cleverley and Young still have those incriminating photos of Moyes"

Mac esnasinda yapilan espriler de onlardan asagi kalmiyor ama simdi derlemeye usendim. :D

Young, Wellbeck falan Manu standardının çok altında.

Rooney, V.Persie dışında hepsi standart topçu United'da.

5lik simit yapardık bunları. ahhh ahh

Geri
Üst Alt