ŞL 13/14 2.Tur 1.Maç | Olympiakos 2-0 Manchester United | M.S. | 25 Şubat

Ben hala Manu eler diyorum.Çok kötü manu ama kendi sahasında baya baskı koyup 3 4 tane atar.

Evra Young Rooney ayakta duramiyorlar bence zor eler.

Yunanlar gol yemez hatta kontradan atarlar.

Manu deplasmanında o seyirci baskını kaldırabileceğini sanmıyorum olympiakosun.Manunun elinde sadece cl kaldı.Son bir güçle saldıracaklardır.Tabe 1 gol yerse biter işleri.

BhV9GRHCEAAcRdp.jpg

Odaya ve tavana bak bi de adamlarin oturduklari banklara bak. Benim oynadigim amatör takimin soyunma odasinin banklarinin tipatip aynisi :D Insan bi özen gösterir duvara entegre dolapli birseyler yapmaya calisir. Koymuslar odanin ortasina banklari.

Tapatalk

ManU'nun seyirci baskısı pek yok. Geçen sene İngiltere'de Amrabat'lı fln kadroyla yeniyorduk adamları neredeyse.

ManU'nun seyirci baskısı pek yok. Geçen sene İngiltere'de Amrabat'lı fln kadroyla yeniyorduk adamları neredeyse.

Aydin ve Umutun penalti posiyonlari vardi + bahsettigin Amrabatin ve Hamitin direkte patlayan toplari. Yazik olmustu o macta kaybettigimiz.

Tapatalk

Bugün birkaç kişiden 4 olur lafını duydum da lan 4 olsa ne olacak bu olympiakos en az 1-2 tane sallar.. ManU bitmiş.

ManU'yu çekseydik valla biz bunları 5'lerdik içeride

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Benden bir caps çalışması. Çok beceremesem de :)

[attachment=8161:ferg.jpg]

[attachment=8162:david m.jpg]

Ekli dosyalar

• ferg.webp
    ferg.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 117
  • david m.webp
    david m.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 155
Hic sasirmadim, Olympiakos evinde kimleri yenmis. Ancak Deplasmanda hep eziliyorlar senelerdir. Ancak 2-0 cok iyi skor.

Oly'nin hakkını yemek istemiyorum çok iyi bir sonuç aldılar ama Mnu bitmiş resmen..Bizim geçen yıl oynadığımız Manu da çok iyi değildi ama bu adamları ayakta duracak hali kalmamış..Valencia-Nani 2'lsi bize çok zor anlar yaşatmıştı Valencia artık bitmiş ne hızını gördük ne birşeyini..Rooney'le o astronomik sözleşmeyi imzalayarak manu büyük hata yaptı 28 yaşında böyleyse 30'dan sonra Rooney sahda yürür.. Üzüldüm koskoca Manu ne hale gelmiş.. Olympiakos'un turu geçememesi mucize olur bu saatten sonra atacakları 1 golle iş biter

Geri
Üst Alt