Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence Dordmund'dan ziyade Zenit bitik bu sene...
O Grup da zaten sadece Atletico da is vardi. Gerisinin formu zaten yerin dibindeydi. Porto adina sasirmistim ben acikcasi, adamlar yoksa her sene banko gruplardan cikiyorlar. Tabi Zenit ve Dortmunda geri gelince. Dortmund klasi belli bir takim. Hamburg macina kadar 4 mac arka arkaya kazanmislardi.
Hepimizin bildigi bir gercek vardir. Dibe vurmus takimlara yeni gelen antrönörler nedense Avrupa da hep ilk macinda basarili oluyorlar. Bunun yüzdesi herhalde baya yüksektir. Hamburg da da böyle oldu. Dortmund bence takim olarak Chelsea den daha iyi. Dikkat cekerim, takim olarak diyorum. Buna katilmayanlar olabilir tabi. Görüslere saygi duyarim.
Kağıt üstünde anlamında diyorsun sanırım. Ama Zenit'in toplama takım haliyle bir yere gelemeyeceğini hepimiz tahmin ediyorduk az çok.
o Hulk ve Witsel verdikleri 90m euro bosuna harcadilar.
Millet ezbere yorum yapıyor.Arkadaş Dortmund 3 maç üst üste kazanmıştı ve gayet iyi oynuyorlardı.
Son maç yenildiler hemen Dortmund yenilir tarzı yorumlar başlamış.Zenit ne oynuyor ki Dortmund'u yenecek...
Witsel ve Hulk oraya futbol oynamak için gitmediler ki.Para bol hatunlar on numara.Daha ne olsun.Bende olsam oynamam.