ŞL 13/14 2.Tur 2.Maç | Atlético Madrid 4-1 AC Milan | MS | 11 Mart

Milan ile eşleşseydik keşke, bizde elerdik.

Çocukken iletişim ve haber alma olanakları günümüze göre çok çok daha sınırlı iken ben o çocuk halimle Milan kadrosunu ezbere sayabiliyordum , şimdi bakıyorum Milan resmen 30 sene evveline dönmüş , ölmüş ağlayanı yok !

5 yapta adamlar yeniden oluşumun temellerini atmaya başlasınlar :D

Sadece istek, illa grup 2. olmuş biriyle eşleşseydik diye demedim, Milan öyle denk gelseydi elermişiz anlamında diyorum.

@Berat YESİR hıyarlık yapma sende.

yok ya ben de öyle takılıyorum. bu arada milana ballı grup dediğim lafı geri alıyorum atleticonun grup daha da beter. a.wien-porto-zenit biz bunların hepsini tokatlar Atletico ile Kafa kafaya oynardık ... ama şl nin 3.favorisi bana göre chelsea ile eşleştik (1.bayern.2.real3.chelsea)

Diego Costa'da biraz oyun görüşü olsa Atletico çok daha fazla gol atar.

Milan leş takım zaten. Normal skor

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Milan ilk maçta beklentilerin dışında iyi oynadı. Turu geçmek için kendi evinde kaybetmeyip firsatları iyi değerlendirecekti. Atletico 2 maç üzerinden Avrupa'da bütün takımları eleyecek kapasite var. Yarı final sürpriz olmaz.

yok ya ben de öyle takılıyorum. bu arada milana ballı grup dediğim lafı geri alıyorum atleticonun grup daha da beter. a.wien-porto-zenit biz bunların hepsini tokatlar Atletico ile Kafa kafaya oynardık ... ama şl nin 3.favorisi bana göre chelsea ile eşleştik (1.bayern.2.real3.chelsea)

Ne olursa olsun Barcelona'da favoridir.

Geri
Üst Alt