ŞL 13/14 2.Tur 2.Maç | Barcelona 2-1 Manchester City | MS | 12 Mart

Futbol komik oyun, koskoca Spartak Moskova kendi sahasinda 2013 yilinda kurulmus 3. lig takimini yenemiyor kupa macinda, simdi seyrediyorum.

city'nin balonu patlayacak. barca tir gibi gececek city'nin üstünden.

Kolarovu yine sol önde oynatmaya kalkıpta nasriyi yedek bırakırsa paramparça olur city. Pellegrini tercihlerini düzgün yapmalı. Ben doğru oyuncularla bir Uzatma bekliyorum açıkçası niye olmasın.

Barcelona son zamanlarda abuk sabuk puanlar kaybediyor ama, bizim gibi onlarin da kotu oynadigi maclarin cogu deplasmanda. Kendi evlerinde kaybetmezler bence City'e.

Hart

Zabaleta - Lescott - Kompany - Clichy

Yaya

Navas - Nasri - Silva

Negredo - Agüero

Zor bir şey değil şu kadroyu(Agüero yerine Dzeko) sürüp dağıtacaktı Barcayı İngiltere, bu maçta da skora yatıp kontratak kollayacaktı. Negredo ilk maçta elinden geleni yaptı ama çok yalnız kaldı. Fernandinho gereksiz, Demichelis fiyaskoydu.

İlk maç Pellegrini saçmalamasaydı çok çekişmeli olurdu bu maç.

Barça evinde zor kaybediyor, 2-0'dan turu vermeleri de büyük yıkım olur.

Pellegrini bu mac zaten sahada bile olamayacak degil mi, ceza almadi mi?

3. lig takimi Spartak'a karsi uzatmalarda one gecti, muthis bir golle. :D

02 olarak oynamayi planiyorum, hatta yanina Paris'in asil kadroyla cikmayacagini dusunerek Leverkusen 02 de ekleyebilirim ama kadrolara henuz bakmadim. Ayrica 3.macim yok henuz sikinti buyuk

GT-S7500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

hatamızı düzelttik vallodolidmiş neyse bence city treni ilk maçta kaçırdı bu saatten sonra barcelona elenmez..

Ya ben zaten saka yapiyorum, futbol bu, ne olacagi belli olmaz. Diyorum ya iste, simdi Spartak Moskova'nin kendi sahasinda 3. lig takimina 1-0 yenilip elendigi Rusya kupasi macini seyrettim, futbol.

Bence Barcelona gene de alacak, son zamanlarda teklediler ama genellikle deplasmanda, evlerinde rahat kazaniyorlar. 2-0'dan birakmazlar diye dusunuyorum, ama futbol. City erken bir gol atarsa en azindan mac daha heyecanli olur, hepimiz icin daha iyi olur. Yoksa Barcelona kazanmis, City kazanmis benim icin farketmez Cimbom olmadiktan sonra. :)

skor olmadı yahu 0 0 1 1 veya en kötü 0 -1 bize iyi bir maç izlettirirdi 0 -2 çok zor skor

Geri
Üst Alt