ŞL 13/14 2.Tur 2.Maç | Barcelona 2-1 Manchester City | MS | 12 Mart

Hakemler rezil..

[media]https://www.youtube.com/watch?v=FvANmxeiA5Y[/media]

Gunun anlam ve onemi DD11 den ..

İlk yari Barcanin gölü ve penaltisi verilmedi ne anlatiyonuz

N5

Hakem ilk yarida Barcelona'nin da 1 penaltisini ve 1 golunu vermedi. Barca taraftarligiyla alakasi yok, kotu hakem sadece.

Twitterda gözüme link çarptı açayım izleyim dedim , Barca atmış santra yapıyorlardı golü görmedim. Biraz daha izledim baktım olacak gibi değil sıkıntıdan kapattım buraya döndüm 1-1 dediniz , şimdi de 2 diyorsunuz .

Keske uzatmalara gitseydi mac baya keyifliydi

N5

Barcaninda net bir penaltisi + net golü verilmedi. Citynin penaltisi verilmedi.Hakem macin genelinde rezildi. Hatta Madridde bizi katleden hakemdi heralde gecen yil ceyrek finalde.

Yine "Barca, Manu gibi takımların aleyhine penaltı çalarsam hayatım kayar" hakemini izlediğimiz maç. Bu Barca topçuları aynı fenerliler gibi. Birşey oluyor yerden bitmeler direk hakemin yanında. Hepsinin boyuda Emre kadar zaten. Sinir oldum gece gece.

Barcaninda net bir penaltisi + net golü verilmedi. Citynin penaltisi verilmedi.Hakem macin genelinde rezildi. Hatta Madridde bizi katleden hakemdi heralde gecen yil ceyrek finalde.

Yine "Barca, Manu gibi takımların aleyhine penaltı çalarsam hayatım kayar" hakemini izlediğimiz maç. Bu Barca topçuları aynı fenerliler gibi. Birşey oluyor yerden bitmeler direk hakemin yanında. Hepsinin boyuda Emre kadar zaten. Sinir oldum gece gece.

Biriniz yalancı bilin bakalım o kim

Hakem Barça'yı kolladı diyenlere ilk yarıyı tekrar izlemelerini tavsiye ediyorum.

Geri
Üst Alt