ŞL 13/14 B Grubu 3. Maç | Galatasaray 3-1 Kopenhag | Maç Sonucu | 23 Ekim

cac06ffa3a380669063c9b527617b612_k.jpg

Ikinciyari rolantiye falan aldigimizi dusunmuyorum. Dk. 60tan sonra takimin pili bitti. Sunu net olarak soyleyebiliriz ki bu takimin en buyuk sorunu yetenkliler ve yeteneksizler diye 2 grubun olmasi arasi yok ne yazik ki. Bu nedenle lig maclarinda zorlaniyoruz. Bu kadro lig maclarinda puan vermez. Buragin yeneksizliginiDrogba ile kapatabiliyoruz. Selcugun agir ve temposuz oyununu sneijder ve melonun cabuk hizli tek pas oyunuyla kapatabiliyoruz. Ama lig maclari demek daha fazla yerli demek daha fazla yeteneksiz demek. Lig maclarinda 2 tane el freni oluyor 4 tane el freni. Yabanci siniri kalktigi an Galatasarayi kimse tutamaz. An itibariyle elimizde yerli namina bence Semih belki birazda selcuk disinda hepsini gonderip yabanci alsak kimse birsey diyemez

Fenerbahce ile Drogbanin Şampiyonlar liginde attiklari gol sayısının eşit olması fenevbahcenin büyüklüğünü gösterir :D

[attachment=4251:gs_drogba_sev_231013.jpg]

Sen 40'ına kadar oyna,biz seyredelim DİDİER DROGBA !

Drogba attığı golle Fenerbahçe'nin şampiyonlar liginde attığı gol sayısını yakalayarak psikolojik üstünlüğü ele geçirdi.

Ekli dosyalar

• gs_drogba_sev_231013.webp
    gs_drogba_sev_231013.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 317
Yıldırım Demirörenin bu yabancı kuralını neden çıkardığını şimdi anladım :)

o değilde sneijder değilde burak vurdu sandım o an dondum kaldım ekranda burak nasıl vurur böyle diye birde baktım golü atan sneijdermiş :asd:

[attachment=4253:melo_sev_kopenhag_231013.jpg]

adamın kareköküsün... o gol şikecilere geldi hala şokundalar.........

Ekli dosyalar

• melo_sev_kopenhag_231013.webp
    melo_sev_kopenhag_231013.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 266
Geri
Üst Alt