ŞL 13/14 B Grubu 6. Maç | Galatasaray 1-0 Juventus | Maç Sonucu | 11 Aralık | Star TV

Bu maçın saat kaçta oynanacağını söyleyen arkadaşlar kaynak da paylaşabilir mi acaba? Ne Galatasaray.org'da ne de UEFA'nın sitesinde herhangi bir bilgi yok maç saati konusunda.

BbJ-WunCYAAUO8p.jpg:large

Cefakar taraftar:005:

Gideyim antuya iki üç şey karalayım da şu ergenlerle kafa yapayım . Bir dahaki şampiyonlar ligi maçlarına yaklaşık 2 yıl olduğunu hatırlatayım , Uefa'ya gitmeyi garantilemişken biz neyi garantiledik diye ufak hatırlatmalarda bulunayım :(

Yeni gelebildim maçtan, ağzıma s.çılıdı resmen ya... Geberiyorum yorgunluktan.

O değil de kopenhag yenseydi ortalık be karışırdı be:)

Daha 4. maçlar sonunda yazdık . Real 2 topçusunu gönderse gömer gelir diye. Manu falan olsa maç öncesi tırsardım da Real acımıyor .Maça çıktıkları kadro bu.

1Iker Casillas

3Pepe

12Marcelo Vieira
sk.gif

17Alvaro Arbeloa

18Nacho Fernandez

11Gareth Bale

p-out.gif
77'14Xabi Alonso

p-out.gif
82'19Luka Modric
s-ball.gif

p-out.gif
67'23Isco

7Cristiano Ronaldo
s-ball.gif

9Karim Benzema

Bu arada gözüme çarpan bir durum vardı iptalden hemen önce...

Bir posizyonda Chedjou topu alıp ilerledi hatta sağ açık bölgesine kadar geldi ve ortaladı. Şimdi bir taraftan bakarsak hücuma katkı olarak değerlendirilebilir.

Ancak Chedjou sağ stoper oynadığı bir maçta sağdan gelip orta yaparken topu kaybetse risk büyük olur. Saha o anda zaten kötüydü. Kar yer yer kaplamıştı sahayı.

Bu tip hatalar ki bana göre hatadır 3-5-2 anlayışında ; Bunlar ciddi tehlike doğurabilir kalemizde.

Hayır anlarım 10-20 m ilerlemsini ama fırlayıp 40-50 m sürüklemek arkayı boşaltan stoper için hele hele yüklenmiş bir takımın her mevkisiyle ilerde olduğu anda ... Eyvah...

Buna ilave olarak Semih gibi kademeyi neredeyse hiç bilmeyen bir defans oyuncusunun ,

kademe yapmak gibi temel görevi olan libero mevkisinde oynaması daha trajikomik bir durum. Semih 4-4-2 stoperinde bile kademe yapmayı bilmiyor ve yapamıyordu.

Geçen seneki Cluj ve Braga maçlarında görsellerle bunu göstermiştim . 3 lü defansın ortasında oynayan oyuncu kademe yapmak ZO-RUN-DA-DIR....

Kişisel fikrim defans Chedjou-G.Zan-Semih olmalıydı. Çünki libero kafaya çıkıp alabilen oyuncu olmalıdır.

Özellikle şişirilen veya orta yapılan topların ortaya geleceği hesaba katılırsa Semih kafa toplarında ilk ve doğru müdahale eden olmalıdır.

İşte 3-5-2 kağıt üstünde avantajlara sahip bir diziliş gibi görünse de bu tip detaylar maçın kaderini etkileyebilir.

Geri
Üst Alt