ŞL 13/14 B Grubu 6. Maç | Galatasaray 1-0 Juventus | Maç Sonucu | 11 Aralık | Star TV

Ceyhun-Dany, Yekta-Sneijder, Burak-Umut değişiklikleri olur büyük ihtimalle. Oyuna daha tempolu, derli toplu başlarız ilk maçta olduğu gibi. Sonra dağılır mıyız, yoksa futbol şansı yanımızda olur da işler istediğimiz gibi gider mi bilinmez. Takımda o kadar istikrarsız, günü gününe uymayan adam var ki hangisinin sıçıp, batıracağı muallak.

İşimiz tamamiyle rastlantılara kalmış durumda. Öne geçsek, skoru koruma telaşından maç hiç olacak. Geri düşsek, tamam biz bu maçı çeviremeyiz kafası yaşayacak taraftar, sus pus oturacak. Arada ıslıklayacak oyuncuları, yönetim istifa diye bağıracak falan...

En iyi senaryo 90'a kadar 0-0 gitsin, Real'in de Kopenhag'tan puan aldığı haberi gelsin ne şiş yansın ne kebap... 2. turda delik deşik olmaktansa, en azından taraftarın elinde Uefa oyuncağı olsun 2.yarı.

Mondragon'un bir başka kurtarışı yok hacı Muslera falan hikaye yahu:) Bizde efsane kaleciler varmış unutmuşuz, önce Taffi sonra Mondragon.

Benim umudum daha da arttı.

O takım bile Juveyi yenmişse orhan aklar cihanlar sabriler berkantlarla hemde

bu takım hayli hayli yenebilir

Hakan temiz bitirmişti. Ulan be. Ne sevinirdik evi yıkardık :( Lanet olsun be. 2000 senesini geçtim artık. 98'leri de o dönem çok daha güzeldi.

O anki performansla doğru diyecektim berkant ne gol kaçırmış öyle :)

Bu Mondinin kurtardıklarını dünyada 1-2 kaleci belki kurtaramaz

Mondi çok sağlam kaleci. Zaten şuan ABD'de hocalık vs yapıyor. Çok çok sağlam bir kaleci ve iyi bir Galatasaraylı olmuştu.

Net söylüyorum Muslera çıkaramaz. Bu maçta bu tip pozisyonlar olsun havlu atarız ilk yarıda. Turu puanı parayı getirmiş Mondragon. Liverpool maçı var zaten öyle böyle değil.

Berkant iyi oyuncuydu. Ama ödenen yüksek meblağ ve bu ülkede febeş medya yüzünden parasının altında ezildi. Hepsini Allah'a havale ediyorum.

Mondi çok sağlam kaleci. Zaten şuan ABD'de hocalık vs yapıyor. Çok çok sağlam bir kaleci ve iyi bir Galatasaraylı olmuştu.

Net söylüyorum Muslera çıkaramaz. Bu maçta bu tip pozisyonlar olsun havlu atarız ilk yarıda. Turu puanı parayı getirmiş Mondragon. Liverpool maçı var zaten öyle böyle değil.

Berkant iyi oyuncuydu. Ama ödenen yüksek meblağ ve bu ülkede febeş medya yüzünden parasının altında ezildi. Hepsini Allah'a havale ediyorum.

Ama kabul etmek gerek ki defans berbattı zaten o dönem hep defans hatalarından yakınırdık. Ağır diye eleştirirdik.

Mondiye bakınca insana hırs geliyor güven geliyor ben bir defans olsam gözüm arkada kalmaz

2-2'lik maçı yeniden izleyeceğim yarın 90 dakika. Ona göre yorum yapacam daha sağlıklı olur :D

Kritik mac dedigin ne Kemal, yapmayin allah askina. Amacim Terim'i kötülemek degil. Ama kritik mac dediginiz Cluj, Braga ve Schalke.

Ölcü degildir bu maclar. Özellikle Cluj ve Braga maclari. Kiyaslanmaz bile bu seneyle ve özellikle bu mac ile.

Şu Braga muhabbeti artık can sıkmaya başladı. Bu adamlar kara kaşı kara gözü için 2.torbaya konulmadı. Avrupa Ligi'nde estirmiş bi takım. Schalke de grubu Arsenal'in üzerinde bitirmişti.

Beyler kadro kesinlikle şöyle olmalı----> Muslera-eboue-zan-chedjou-riera-melo-selcuk-umut-sneijder-bruma-drogba (burağın ve sabrinin olmadığı her kadro WİN )

Buffon kaç maçtır gol yemiyor pozisyon üretmekte çok zorlanan biz mi gol atacağız bunlara işimiz çok zor. Adamlara beraberlik yetiyor çok iyi kapanacaklar defans nasıl yapılır ders verecekler.

Geri
Üst Alt