ŞL 13/14 B Grubu 6. Maç | Galatasaray 1-0 Juventus | Maç Sonucu | 11 Aralık | Star TV

Yani stat bi kenara da, yönetim de acizlik örnegi sergiliyor. Hadi dün hazirliksiz yakaladin, ulan dün geceden beri ne yaptiniz? Sonra bizi kücümsediklerinde kizariz. Az bile yapiyorlar. Bizden bi halt olmaz. Beceriksizler

Hakikaten profesyonellik sıfır yönetimde. Biliyorsun kar yağacağını, önlem falan alın. En azından bunu insanlara hissettirin.

Bu maç bugün de oynanmaz arkadaş, işe bak..

Valla Juve'nin yerinde olsam bende oynamazdim.Cunku 2.yari full camur olan yere atak yapacaklar,defans icin kolay hucum icin zor.Diger tarafta hicbisey yok..Icimden bi ses bunu bizim yoneticilerden biri uyaniklik olsun diye yapti,diyor.Cunku araca filan gerek yoktu 20 kisi yarim saatte full temizlerdi stadi..

Valla Juve'nin yerinde olsam bende oynamazdim.Cunku 2.yari full camur olan yere atak yapacaklar,defans icin kolay hucum icin zor.Diger tarafta hicbisey yok..Icimden bi ses bunu bizim yoneticilerden biri uyaniklik olsun diye yapti,diyor.Cunku araca filan gerek yoktu 20 kisi yarim saatte full temizlerdi stadi..

kafana göre oynamama hakkın yok ki..Çok daha berbat sahalarda maç oynandı.

Evet 90 yaşında olan ikinci başkanımız düşünmüş onu. Ya sence bizim yönetimde onu düşünecek kabiliyet var mı :asd:?

2 45 de cikiyoruz stada varmamiz 3:15 acaba girer miyiz ki

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

vdq86.jpg

nereye oynanmiyor mac. sacma sapan konusmayin zemin cok iyi.

eğer o makineler yüzünden zemin bozulduysa bunu yapan idarecilerin hepsinin kovulması lazım. böyle saçmalık olmaz,amele pazarından 10 adam getirip eline o tahta kar temizleyicilerden vermek bukadar mı zor

burak kullansn frıkıgı

Maç iptal edilecekse Cluje maçı iptal edilirdi. Top gitmiyordu resmen. Bu hakem hakkaten totoş.

Geri
Üst Alt