ŞL 13/14 B Grubu 6. Maç | Galatasaray 1-0 Juventus | Maç Sonucu | 11 Aralık | Star TV

Dua edelim Manchester United ciksin beyler, bugun de sansla belki Basel grubtan lider cikar..

Galatasaray'ın, Juventus'u yenerek Şampiyonlar Ligi'nde ikinci tura yükselmesi sonrasında hisseleri yüzde 6'ya yakın yükseldi.

cnbce.com

:D

Lan o değil de benim iddaa tuttu. Daha şimdi aklıma geldi yeminle :D Parayı falan gözüm görmüyor :D

Dirk Kuyt : GALATASARAY'ın Şampiyonlar Liginde Tur Atlaması Bize Atlaması Gibi Bişey.. Buda Fenerbahçe'nin Büyüklüğünü Gösterir.

Felipe Melo konusuyor, adam tam asker haa.

Dogru söyleyin la üzgünsünüz degil mi?Mancini,Baskana sallamak icin bir umut ile maci beklediniz,tabi sneijder sirf Juveye atmadi o golü,siz ne demek istedigimi iyi anladiniz.

Galatasarayın başarısızlığı için takla atanları ,fenerasyonla işbirliğine girenleri hatırlatmak bizim boynumuzun borcu.....

ayrıca elense idik hepiniz çıkıp manciniye sallayacakdınız ama olmadı işde,sineye çekeceksiniz efendim..

Terimci Terimsporlu değilim ve ben hala Mancini'ye sallarım.

Şurda her şeye rağmen tur atlamışımız saçma salak bölücü laflarınıza gerek yok. Giden gitti kapatmasını bilin artık o konuyu. Yoksa her mağlubiyeti Terim'in kabahati görmekle ve her başarı da Terim'e sallamakla bir yere varılmaz.

944809_604338226295110_1704721187_n.jpg

ahahahaha

Galatasaray cephesi maç takvimini sıkıştırmamak için bugün bu karşılaşmanın tamamlanmasını arzu ederken, Juventus ise önce sporcu sağlığını düşünüp sakatlık riskini dile getirmeye çalıştı.

çok gururlandim. Yine yapacagini yapti Galatasaray. Gördünüzmü şerefsiz trt yi. Bizim zaferimiz esnasinda fenerin haberini veriyor. Altin vuruş oldu resmen bu. Hepsi yerin dibine girmiştir şimdi

Şükürler olsun. Helal olsun aslan parcaları

Tapatalk ile gönderildi

Geri
Üst Alt