ŞL 13/14 B Grubu 6. Maç | Galatasaray 1-0 Juventus | Maç Sonucu | 11 Aralık | Star TV

Golden sonra taraftarlar arasında atkılı biri vardı en önde

o adam her maçta aynı yerde aynı elbiselerle

görürsem alnından öpecem onu :D

996753_10202707669834342_1093616829_n.jpg

Ahaha çok iyiydi ya amfide goooollğğğğggoasjdas diye bögüreceğim hiç aklıma gelmezdi ve o kendinden emin suratların birden bozulması tecavüze uğramış ruh haline bürünmesini görmek paha biçilemez üstüne antuya girip ezikliğin son raddelerini yaşamalarını görmek bizim tur atlamımızın iyi olduğunu düşünürek kendilerini avutmaya çalışmaları takdire şayan ezolarrr, aynen böyle devam en kötü ihtimalle son 2 yılda Avrupa'nın hatta dünyanın kulüp bazında en iyi turnuvasında top 16 takım içerisinde yer alıyoruz.

@Ümit nbr?

[media]https://www.youtube.com/watch?v=lhah5Ss_9DY[/media]

allahim yardim et.. mac bittiginden beri yorumlari filan okumaktan yerime yapistim kaldim, altima yapicam hala kalkmak istemiyorum.

unutulmayacak bir mac.

Caner taner anlatimini simdi ilk defa izledim nasil sevinmis oyle ALLAHIMMMMMMMMMM golllllllll diye :D

primi 750 bin'den 1 milyona getirmis unal aysal helali hos olsun yeterki sabriye vermeyin ..

Ohaaa ne diyor la bu .

[attachment=5610:adwdad.png]

Ekli dosyalar

• adwdad.webp
    adwdad.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 465
durun daha ilk sayfadaki "5yeriz, Juventus tecavüz eder..." fln postlari daha CI KA CAK :D

Geri
Üst Alt