ŞL 13/14 B Grubu 6. Maç | Galatasaray 1-0 Juventus | Maç Sonucu | 11 Aralık | Star TV

Olay Budur Beyler.

998649_473395169435600_609510190_n.jpg

Yalnız bir kaç yerde ilk kez 2 kere art arda gruptan çıktı bir Türk takımı şeklinde haberler var. İnternette bir kaç haber sitesi yazmış. TV'de de duydum. NTV Spor'du sanırım.

Biz bunu daha önce de yapmıştık 2000-01 ve 2001-02 sezonlarında. Hatta 01-02'de evde son maçta Barca'yı yenebilseydik ikinci kez üst üste çeyrek final yapacaktık.

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın İtalyan Juventus takımını 85'inci dakikada Wesley Sneijder'ın golüyle 1-0 yenerek bir üst tura yükselmesi dünya basınında geniş yer buldu. Alman Bild gazetesi, "Galatasaray, Juventus'u dışarı itti" başlığını atarken, İngiliz yayın kuruluşu BBC de, "Yaşlı Kadın kupa dışı kaldı" yorumunda bulundu.

İşin garibi dün gidenler değilde bugün beleş gidenler sefayı, heyacanı, unutulmaz bir günü yaşadı :D

biz juve ıle 2. tur mucadelesi verirken ülkedeki sözde en buyuk rakıbımızın yaptığı

BbNToA2CAAAsENm.jpg:large

BbNTJrxCYAAFe27.jpg:large

BbNhcRGCcAAYQhu.jpg

telegolu kaya'in ermanin yorumlarini ozledim atv'de gectiler demislerdi varmi gercegi ?

Benjamin Harvey ‏@BenjaminHarvey 43m

#Galatasaray knocked about 20 million euros off of #Juventus's market cap.

Beyler Twitterda boyle birsey gordum. Gecen sene bildigim kadariyla market pooldan en fazla para alan juveydi 30milyon civari en az da biz almistik... simdi bunlari saf disi birakinca para dagilimi daha iyi olurmu? bize daha fazla para gelirmi market pooldan :D

Bu galibiyet takıma büyük moral oldu çıkışa geçeriz artık ;)

Geri
Üst Alt