ŞL 13/14 B Grubu 6. Maç | Galatasaray 1-0 Juventus | Maç Sonucu | 11 Aralık | Star TV

B_ba8f35ca0c9160e4dfcdbac6c19353af.jpg

Antu mode on .

-Melo Rabia işareti yapıyor. PFDK uyuma.

Antu mode off.

sniejderin birsey yapacagi cok beliydi aldi her topu kaleye vurdu sonunda golunda buldu adam akili boyle hava ve saha sartlarinde aldigni vuracaksin calim pas felan hikaye.

Bazilari kucuk maclarda 2 calim atinca buyuk topcu oluyormus (Fernandes), bazilari da cikip Real Madrid ve Juventus a karsi gol atip maci aliyormus (Sneijder)

su postu okurken utandim vallahi

konusu bile olmaz. dile bile getirilmez. dusunup boyle bile yazilmaz. editle bu yaziyi kardes :D

Galatasaray'da her zaman başarı yeni başarıları tetikler.Gruptan çıkmamız müthiş bir özgüven ve moral oldu.Konsantrasyonumuz, oyuncuların özellikle yabancı oyuncuların takıma olan bağları daha da güçlendi.Ligde devre sonuna kadar puan kaybı yaşamadan gitmeliyiz bunuda başaracak güce, morale, özgüvene sahibiz, güzel günler yakın.

Yalnış anlama, bende Mancini'nin bizle uyuşmadığını düşünüyorum ama RMA'dan 6 yiyen de İmprator değil miydi? Kendi sahamızda sürüyle boş puan bırakırken de başımızda İmparator yok muydu? Takımı yüzüstü bırakıp Milli takıma giden İmparator değil miydi? Halen daha bu adamı savunuyorsunuz ya, ne diyeyim. Bana göre yalnış. Fatih Terim'de en az Ünal Aysal kadar hatalıdır. Hatta daha fazla.

öncelikle bu adam değil imparator. birşey bildiğin yok yorum yapma bari. seninle imparator gibi Galatasarayın en büyük değerlerini tartışacak değilim. git önce Galatasaraylılıktan nasibini al.

Müzigin sesini yükseltinnnn CL sarki (remix)

[media]https://www.youtube.com/watch?v=pZo3Q4CZINA[/media]

bi italyan restauranta gideyim dedim spaguetti yemek icin adamlar milanli cikti sevinmisler tabi :D

Geri
Üst Alt