ŞL 13/14 B Grubu 6. Maç | Galatasaray 1-0 Juventus | Maç Sonucu | 11 Aralık | Star TV

Evetttt arkadaşlar maçtan yeni geldim öncelikle ŞÜKÜRLER OLSUN

Bilet varmıydı derseniz hayır yoktu şansımı bir deniyim dedim ve içeri girdim benim gibi binlercesi vardı orda ki 40 bin taraftarımıza teşekkürler müthiş bir destek vardı kale arkasında, yani ben ordaydım ordan biliyorum :D

Maçın başından sonuna kadar hep biz bastırdık juve sırf defans yaptı, 1-2 tehlikeli atakları vardı onun dışında stad da herkes golün geleceğine inanıyordu ve 85 de o gol gelince ne oldu :D

Herkes sevinçten birbirinin sırtına bastırınca aşağı doğru düştük şaka değil gerçek çılgınca bir sevinç oldu :D Ama atmosfer müthişti tek kelimeyle, iyi ki maça gitmişim helal olsun oraya gelen herkese bu soğukta. Çıkışta gene 1 saat yol çektik ama feda olsun tekrar tebrikler takıma.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Z6_ewP629-I[/media]

düşünsenize bu italyan kanalında olanların tersi olsa?imit öz zat rasimin başında olası juve golünden sonra italyan bayrağı sallasa :D :D :D ne büyüksün sen galatasaray..iyiki sarı kırmızıya gönül vermişiz..gurur gurur gurur...

Maçı kaybedince hemen Juve atkılarını topluyor , skor taraftarı detected :D

gercekten bu sahada iki güne yayilmis bir maci konsantrasyonu kaybetmeden mücadeleyi son ana kadar birakmadan kazandiklari icin hepsine helal olsun

bir tek aslinda burak icin söylenecek cok sey var ama böyle bir sahada takim olarak gösterdikleri mücadele icin cani sagolsun diyorum

takimimiz böyle bir sahada bu hava sartlarinda böyle bir gruptan cikarak yine bir tarih yazmistir

tarihleri sike ile bu yüzden avrupadan men edilmekle, sifir cekmekle, aldiklari vahim skorlarla dolu olan ve buna ragmen hala asalik derecesinde göndermelerde satasmalarda bulunanlara bir gocaman kapak daha oldu hepsine cümleten gecmis olsun

Yarım saat stad'dan çıkmadık pınarbaşı - fener ağlama filan derken takımla 3'lü çektik çok güzeldi ya böyle maçlara kolay kolay şahit olunmuyor gittim o atmosferi yaşadığım için kendimi şanslı sayıyorum.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=jlW1JHZXyqs[/media]

Ne diyor acaba çok merak ettim :D Adam yıkılmış :D

Inter taraftari Semih Kaya baya iyi diyorlar, yasi da 22, 10 yas daha buyuk gozukuyormus

:DD

Semih Kaya, non male. Quando hanno detto che aveva 22 anni ci sono rimasto, ne dimostra 10 in più
asd.gif

Wesley Sneijder - Pagina 286

Geri
Üst Alt