ŞL 13/14 B Grubu 6. Maç | Galatasaray 1-0 Juventus | Maç Sonucu | 11 Aralık | Star TV

Oyuncuların sahanın ortasında pınarbaşı yaptıkları video var mı ya da resim filan

Melo zaten efsane oldu çoktan. 2 sene 2 şampiyonluk. İkisinde de aslan payı. 3 senede 2 kez Avrupa bileti, 2 senedir 11 yıl sonra gelen turlar. Her zaman savaşan bir adam, formayı sahiplenme, hırs, mücadele, azim, kararlılık. Daha ne olsun adam resmen seviyor be bizim sevdiğimiz gibi bu takımı. Tek fark kazandığı para o da helal olsun son kuruşuna kadar.

drogba_takim.jpg

Felipe aslan dövmesini de gözüne gözüne sokmuş şikeci tayfasının :)

Paylaşmıştım ama harbi çok guzel ya mal mal bakıp duruyorum su resme.

resmen bugunun anısı olacak benım ıcın

1461816_10201772672390383_2144015405_n.jpg

İzleyemeyenler veya yeniden izlemek isteyenler için saat 23:30'da Star tekrar veriyor maçı.

Dogru söyleyin la üzgünsünüz degil mi?Mancini,Baskana sallamak icin bir umut ile maci beklediniz,tabi sneijder sirf Juveye atmadi o golü,siz ne demek istedigimi iyi anladiniz.

Yav tur atlamışız yaptığın muhabbete bak.Bende sana 'Sabah akşam Sneijder'e sallıyordun üzüldün di mi lan' desem aynı hesap olur.

BbOT5LzIQAAQXcm.jpg:large
yektanın oğlu ,yektanın doğum günüymüş bugün

Yav tur atlamışız yaptığın muhabbete bak.Bende sana 'Sabah akşam Sneijder'e sallıyordun üzüldün di mi lan' desem aynı hesap olur.

Bak bakalim en son ne zaman mesaj atmisim Sneijder konusuna,hani beni takip ediyorsan dogru dürüst et,zaten cogu elestirilerim mesuliyet almadigi icindir.Sneijderin oldugu yerde duran toplari ,kornerleri ,frikikleri baskalarina birakirsa elestiririm.

Sol tarafa alcan Álvaro Pereira , sag tarafa alcan Mauricio Isla akcan 352 ile :D

Geri
Üst Alt