ŞL 13/14 B Grubu 6. Maç | Galatasaray 1-0 Juventus | Maç Sonucu | 11 Aralık | Star TV

Anlatsana biraz, ama +18 olmasın google bize kızıyor

Yok öyle birseyi anlatmam zaten :D Ama mesela Galatasarayla iligli cok rüyalarim olur. Arenaya gitmek gibi, mac günü nevizade de dolasmak gibi. Mesela Ali Sami Yen ben göremeden yikildi ona cok üzülüyorum hala, imkanim olmadi oraya gitmek,sadece insaat halini görebildim malesef. ALi Sami Yende maci izlerken falan görürüm kendimi rüyamda. Yada Kadiköyde onlari yendigimizi falan görüyordum ama dedigim gibi iste rüyalar gercek olsa ne güzel olurdu.

Kar yağışı bizi etkilediği kadar onlarıda etkiler ancak gol bulması gereken taraf biz olduğumuz için sıkıntı olabilir umarım zemin iyi olur.

Bu maçın taktiği yok aslında bam bam bam saldırmak lazım eski stayla.Düne kadar farklı düşünüyordum ama şu an içimden geçen

-------------------Muslera-----------------------

-Eboue----Semih/Zan-----Chedjou-----Riera-------

---------Melo------Selçuk------Sneijder------------

----Burak-----------Drogba----------Umut----------

ama klasik 3 forvet gibi olmaması lazım kimsenin. Misal Drogba Sneijder Burak Umut orta saha civarında basıp, yakın oynayarak birbirine duvar olabilmeli. Burak ve Umut geniş alanda kontra da pas tecihleri ile saçmalayan adamlar ne kadar pas mesafeleri yakın olursa Sneijder ve Drogba gibi zeka ve teknik olarak yüksek isimleri o denli efektif kullanmak mümkün. Skor durumuna göre de 2.yarı Bruma rakibi yıpratabilirsek oyuna sürülebilir.

Bu aksam parcali forma, beyaz sort ve beyaz konc ile cikacagiz.

Kalecimiz yesil forma ile sahada olacak Allah izin verirse.

Gol atması gereken biziz ancak sırf gol atacağız diye işi bam bam bam'a getirmemek lazım. Sabırla oynamalıyız. Önce gol yememek, yahut önce 1 gol atmak, işte bunun arasında gidip geleceğiz maçta. Mancini'nin nasıl bir anlayışla oynatacağını çok merak ediyorum.

Gstv Dortmund'da oynadığımız juve maçını gösteriyor.

Tribünler muhteşem

Gol atması gereken biziz ancak sırf gol atacağız diye işi bam bam bam'a getirmemek lazım. Sabırla oynamalıyız. Önce gol yememek, yahut önce 1 gol atmak, işte bunun arasında gidip geleceğiz maçta. Mancini'nin nasıl bir anlayışla oynatacağını çok merak ediyorum.

kac kere Sabır yazmissiniz... ben hep SABRI okuyorum.

sabriyle oynamaliyiz... sabriyle oynamaliyiz.

2vj4sqa.jpg

Galatasaray düşmanlarını öldüreceğiz pankartı geldi aklıma, çok gaza geldim bu akşamla ilgili.

Galatasaray'ı çok seviyorum.

İyi ki Galatasaray'lıyım.

Juventus'u yenip yolumuza devam edeceğiz.

Kötü senaryo, yenildik ve Kophenag Real'den puan aldı, biz sonuncu olduk. Olsun, yine de Galatasaray'ı çok seviyorum.

Bu güne kadar yaşadığım en büyük mutlulukları Galatasaray yaşattı. Sevinç göz yaşlarımda hep Galatasaray vardı.

En büyük Galatasaray, başka büyük yok.

Biz tarih yazmaya alışkın bir klübüz.İnşallah şanlı tarihimize yeni bir zafer daha ekleriz bu akşam.Bütün futbolcularımızın ful konsantrasyonla oynaması lazım.Saçma hatalar yapmamalıyız.

Geri
Üst Alt