ŞL 13/14 B Grubu 6. Maç | Galatasaray 1-0 Juventus | Maç Sonucu | 11 Aralık | Star TV

yok chl yoksa direk lige focus olmamizi istiyorumda ondan

Boşver emmoğlu; EL de sonuna kadar yürüyüp kupayı bile alsak, alacağımız para; CL başlangıç gruplarına girip çıkmanın getirisi kadar bile değilmiş.. Toplam getiri değil daha bu, puan ödülleri bile dahil değil..:dejection:

Kafana göre takılabilirsin yani....:cool-78: Tercihine saygılıyım tamamen...

-------------muslera-------------

---chedjou---gökhan---semih(dany)---

eboue---------------------------riera

-------selçuk----melo----sneijder----

------------drogba------umut--------

En tehlikeli adam Vidal...... durdurursak pek sıkıntı olmayacak gibi

Juventus yenilmek istemiyorsa kolay kolay yenilmez. Iyi defans yaparlar.

Bizde Kopenhag macinin ilk yarisi gibi müthis baslamaliyiz, taraftarin etkisiyle de Juventus´u bogmaliyiz.

Yani bu mac bazi seyleri telafi edebilir, bize cok ayri bir hava getirebilir lig icin de.

Meşhur İtalyan savunmasını görürüz bu maçta, kapanacaklar kaptıkları toplar ile hızlı hücuma çıkacaklar.

Boşver emmoğlu; EL de sonuna kadar yürüyüp kupayı bile alsak, alacağımız para; CL başlangıç gruplarına girip çıkmanın getirisi kadar bile değilmiş.. Toplam getiri değil daha bu, puan ödülleri bile dahil değil..:dejection:

Kafana göre takılabilirsin yani....:cool-78: Tercihine saygılıyım tamamen...

Ya store gelirleri?

Muslera

Chedjou - Ceyhun - Gökhan

Eboue - Melo - Selçuk - Riera

Bruma - Sneijder

Drogba.​

Bide Juventusu kendi 352 sistemleri yeniyormuyuz beyler ? :D

<<Tapatalk>>

Ya store gelirleri?
Storeler esnek gelir sınıfına girer ki, sabit gelir sınıfıyla kıyaslanınca devede kulak(yada boyun) kalabileceğinden bence gözardı edilebilir..

Ama EL de o kupayı tekrar almak, prestij ve gelecek umutlarına çok şey katacaktır manevi olarak..

umut değil de burak mı diyorsun yani.

mancinin son maçta formda umutu yedek başlatması

drogbayı oyundan alması

çok kötü oynayan burak'ı çıkarmaması

juve maçına drogba umutla çıkacağının işareti bence.

Ben Mancininin Burak a Umut tan daha çok güvendiğini görüyorum.. Muhtemelen yedekte Eray Umut Amrabat Dany Aydın Yekta Ceyhun (yada Semih) oturur diye bekliyorum

Erken gol atıp öne geçsek bile bunu koruyabilecek yapıda oldugumuzu sanmıyorum.

Takım savunmamız cok kotü ve orta sahamızda bir tane bile ''savaşçı orta saha'' yok.

Mücadele açısından onlardan cok onde olmamız gerekiyor.

Hayatımda bu kadar saçma sapan bir takım mühendisliği görmedim.

Geçen sezon kendimizi kandırmışız kura şansı sayesinde.

Zaten bir kac oyuncunun üstüne binerek gittik sezon boyu.

Burada birkaç kez dillendirmiştim kadromuzun cok kotu oldugunu gecen sene,ama yazın yapacağımız takviyelerle takımın uçuşa geçeceği inancı vardı.

Yaz transfer döneminde de tarihin en fiyasko transfer dönemini geçirerek takımı güçlendireceğimiz yerde daha da kötü hale getirdik.

İnşallah yenelim falan demeyeceğim.

Bir sonra ki turda rezil olmamızı istemiyorum.

Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diyorum.

Storeler esnek gelir sınıfına girer ki, sabit gelir sınıfıyla kıyaslanınca devede kulak(yada boyun) kalabileceğinden bence gözardı edilebilir..

Ama EL de o kupayı tekrar almak, prestij ve gelecek umutlarına çok şey katacaktır manevi olarak..

Yinede kücümseme store gelirlerini,sirf bugüne degil seneleri kapsayacak bir gelir kapisi olur olasi bir El kupasi.Hani chelsea gibi Sl kupasini alirsinda ertesi sene El kupasina sevinmezsen anlarim ama bu chelsea de falan olur, bizde olmaz.

Cok gol olacaktir bu mac.

Ilk golu bizim atmamiz gerekiyor.

Juventus tabii ki daha rahat ve az stresli konumundan dolayi.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4

Geri
Üst Alt