ŞL 13/14 B Grubu 6. Maç | Galatasaray 1-0 Juventus | Maç Sonucu | 11 Aralık | Star TV

Ne 16si ya? Ben nasil izlicem saat 16'da maci? Uff ya simdi o saat'te fazla taraftar da gelmez kesin. Herkes bugün icin konsantre olmustu halbuki. Neyse, umarim hayrimizadir. Yeter ki yenelim, gerisi fasa fiso.

Türk Telekom Arena'nın zemininde bulunan ısıtma sistemi 10 dereceden itibaren devreye girmektedir.

Kar yağışının aşırı yoğun olması ve iri taneli dolu şekline dönüşmesi nedeniyle, ısıtma sisteminin devrede olmasına rağmen saha zemini karla kaplanmıştır. Bu durumun ardından karşılaşmanın hakemleri tarafından maçın ertelendiği açıklanmıştır.

Kamuoyunun bilgisine sunul
ur.

Galatasaray Spor Kulübü

Plzen 3.oldu, AL de devam edersek olasi bir karsilasma olayinda cska dan kurtulduk,cska da malin biri durduk yere kirmizi kart gördü ve mac 1-0 galibiyetden dan 2-1 maglubiyete döndü :)

Madrid macıda tekrar oynanıckmış

Ben taraftarin bagirmasi desteklemesi icin uzulmedim bilet aldilar ona yazik olacak ona uzuldum. Zaten orada olup bir ise yaradiklari yok cay icmek disinda. Cok bir sey kaybetmeyiz o konuda

gözden kaçan birşey var. şükrü ergünde söyledi

yağan şey kar değil doluydu. adamların kafasından sekiyordu.

Geri
Üst Alt