ŞL 13/14 B Grubu 6. Maç | Galatasaray 1-0 Juventus | Maç Sonucu | 11 Aralık | Star TV

Acikcasi mantigim bana eleniriz diyor. Cünkü italyanlar final maclarini kolay kolay kabetmiyor. Zaten en iyi defans uygulayan ülke italyadir.

Ama nedense icimde 'ulan heralde yenecegiz' gibi bir his var. Iyi hissediyorum kendimi her ne kadar maci titreyerek düsünsemde.

Ama söyle birsey var. Juventus iyi bir takim tamam. Ama bizim oyun yapimiza uygun bir takim da ayni zamanda. Bizim defansta ne oldugumuz belli. Juventus takimi tam bize göre kontrollü,

defans agirlikli oynayan bir takim. Bana göre öyle hizli kontraya cikacak ve tehlikeli olacak bir takim degil dogru adamlari kilitlersen.

Iddia ediyorum, rakip berbat durumunda olan Milan olsaydi, 100% kaybederdik. Onlarin ofansif oyunculari bizim defansa cidden cok ters gelirdi. Juventus takimi ise hava toplarinda ters gelir.

Ne bileyim, farkli düsüncelerim var bu mac hakkinda. Ama en önemlisi, bir beklentim yok.

Johan Cruyff'in meşhur bir sözü vardır Italyanlar hakkında: ''Italyanlar size karşı galip gelemezler ama siz onlara mağlup olabilirsiniz''.

2003teki 2-0 yendiğimiz macın özetini verdi şimdi ntvde bakıyorumda ozamanlar ne cok gol kacırmışız. bir dünya pozisyonumuz hızlı hucumlarımız var. elazığ macında bile okadar pozisyona girmedik

Sneijder bu maçta oynamazsa yemişim Sneijder'i.

Şu zamana kadar katkı falan sağlamadı.

Acikcasi mantigim bana eleniriz diyor. Cünkü italyanlar final maclarini kolay kolay kabetmiyor. Zaten en iyi defans uygulayan ülke italyadir.

Ama nedense icimde 'ulan heralde yenecegiz' gibi bir his var. Iyi hissediyorum kendimi her ne kadar maci titreyerek düsünsemde.

Ama söyle birsey var. Juventus iyi bir takim tamam. Ama bizim oyun yapimiza uygun bir takim da ayni zamanda. Bizim defansta ne oldugumuz belli. Juventus takimi tam bize göre kontrollü,

defans agirlikli oynayan bir takim. Bana göre öyle hizli kontraya cikacak ve tehlikeli olacak bir takim degil dogru adamlari kilitlersen.

Iddia ediyorum, rakip berbat durumunda olan Milan olsaydi, 100% kaybederdik. Onlarin ofansif oyunculari bizim defansa cidden cok ters gelirdi. Juventus takimi ise hava toplarinda ters gelir.

Ne bileyim, farkli düsüncelerim var bu mac hakkinda. Ama en önemlisi, bir beklentim yok.

fatih terimde italyanların 2-0 dan bir final maçı kaybettiğini hiç görmedim dediğinden sonra liverpool kupayı kazanmıştı :D

Muslera, Riera, Chedju, Gökhan, Eboue, Selçuk, Melo, Sneijder, Umut, Drogba... 11. adam için Bruma ve Burak ikilisinden biri. Sonuçta kazanmamız gereken bir maç. Eğer beraberlik yetseydi daha defansif bir kadro çıkabilirdik. Ama yenmekten başka çaremiz yok.

Geri
Üst Alt