ŞL 13/14 B Grubu 6. Maç | Galatasaray 1-0 Juventus | Maç Sonucu | 11 Aralık | Star TV

Sneijder ve Drogba winner oyuncular, bu maça bir final gözüyle bakıyorlar ve kendilerinden beklenen skora katkıyı bu maçta yapmalarını umuyorum!

Kopenhag maci gibi olacak.

spaghetti+with+meat+sauce11.jpg

Mancini 64 doğumlu. 64 = 2 x 32 dir. Yani Mancini hayatında 2 kere 3-2 lik önemli galibiyet alacak demektir. QPR i 3-2 yenip Premier Ligi Şampiyonu olmuştu, diğer 3-2 lik galibiyet bu maç mı?

son 7 macinda gol yemeyen bir takimla oynayacagiz yarinki mac her acidan sikintili bam bam bam oynarsak darmaduman oluruz.

şeref yoksunları uyanmıs,korkmus forumlarında burada yaptıkları gerzeklıklerın muhabbetınıde cevıremıyorlar artık.

Sonuç ne olursa olsun farketmez, çıkıp Galatasaray adına yakışır bir şekilde oynayalım benim için yeterli. Zaten öyle oynarsak juventus utancından italyaya dönemez

Akşam olmaz bugün, vakit geçmek bilmez.. :(

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

32 yaşında 60 saat çalış geceleri gez görürsün anyayı gonyayı.

Send from my HTC OneX using BlueTapatalk

Bırak bilmedem yaşasın bu gerçeği, bende okurken bi bitse şu okul derdim bitince serbest olacam rahatlayacam sanırdım meğer gerçek kazık ondan sonra giriyomuş şimdi boşum mesela çalışmıyorum hazırdan yiyorum şimdilik mutluyum ama hazır bitince ne olacağını bilmeme rağmen bilmemezlikten geliyorum. Bunları niye anlattım bende çözemedim

SGPT12 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sneijder iyi oynarsa kazanırız ama bakalım. Adam geleli 1 sene oldu doğru dürüst 4 maçta izlemedik.

Ben forum kadar karamsar değilim evet belki ölçü değil ama deplasmanda o oyuna rağmen şansla birlikte berabere kaldık onlarında aman aman pozisyonu yoktu top hakimiyetini saymazsak ilk dakikalarda takımın göstereceği direnç/ruh çok etkili olacaktır taraftar ve rakip açısından o yüzden nasıl başladığımız çok önemli eğer istekli arzulu pres yapan zorlayan bir takım hüviyetine bürünürsek gereken skoru alacağımıza inancım tam.

Geri
Üst Alt