ŞL 13/14 B Grubu 6. Maç | Galatasaray 1-0 Juventus | Maç Sonucu | 11 Aralık | Star TV

Oraya kadar giden taraftarlar için üzgünüm ama, bence ertelenmesi iyi oldu. Kopenhag'ın yenilgisi resmileştikten sonra belki çok daha farklı bir anlayışla veya düşünce ile sahaya çıkabiliriz.

Riera iyi oynadı yarım saatlik bölümde

Maç sonuna kadar saklamayı geçtim i ben 2007'deki Sulu derbinin biletini bile saklıyorum .:D

Hayatta atmam derken bunu kastettim ben de, saklarım özel gördüğüm şeyleri, maç biletlerimiz de bunlara dahil tabii ki.

İstanbullu olup her hafta maça gitmek mümkün olsaydı belki o zaman yapmazdım ama :P

Bence ertelenmesi iyi oldu. Çok vasat bir oyun ortaya koyuyorduk. Yenmemiz çok zordu. Belki bir dahaki maça farklı bir mentaliteyle çıkarlar.

ya varya FIFA ve bünyesindekiler hakikaten saçmalamaya başladı hiçbir şekilde hiçbir maçta standartdı yakalayamıyor teknoloji özürlü ayılar hala eski kafada herifler

50 yıl oldu barajlar için hakemlerin kullandığı spreyi bile yeni akıl edebildiler, şike yapan takım küme düşmüyor orda burda cirit atıyor, top çizgiyi geçtimi geçmedimi muhabbeti..

Harbiden sıkıldım futboldan.

nekadar doğru bılmıyorum ama

1992'deki Werder macinda son dakikada Rotariu ile birlikte golu kaciran Taner Alpak, yine orada!..

BbJxSWUIQAEEQH7.jpg:large

Lan su juventus la içeride adam gibi mac yapamadik ilkinde apo olayi ikincisinde 11 eylül simdi de kar engeli.bir sonraki juve macinda deprem olur heralde

Geri
Üst Alt