ŞL 13/14 B Grubu 6. Maç | Galatasaray 1-0 Juventus | Maç Sonucu | 11 Aralık | Star TV

bi alman sitede yaziyor ki, mac tekrar oynadninda dak.33 itibaren oynancak? :D

Geçen AZ maçı perşembe ertelenmişti AL maçıydı cuma öğlen oynatmışlardı maçı yanılmıyorsam

Galatasaray ile Juventus arasında oynanan ve yarıda kalan maçın devamı hangi kanaldan ekranlara gelecek?

Şampiyonlar Ligi'nde son hafta karşılaşması olan Galatasaray Juventus maçı kar yağışı nedeniyle tatil edildi. Peki Star Tv'den yayınlanan maçın tekrarı hangi kanaldan olacak? İşte cevabı.

TurkFutbol.Com'dan Emre Kacan'a konuşan D-Smart Platformu spikeri Alp Özgen'in açıklamasına göre maçın devamı Star ekranlarında olacak.

"Kurallara göre biz D-Smart olarak 3 grup maçını yayınladık. Diğer 3 maç da her şartta o platforma ait olacaktır.

Yani maç ne zaman yayınlanırsa yayınlansın D-Smart'ta değil, Star Tv'de olacak."

TurkFutbol.Com Özel / Emre KACAN

Hayatta atmam derken bunu kastettim ben de, saklarım özel gördüğüm şeyleri, maç biletlerimiz de bunlara dahil tabii ki.

İstanbullu olup her hafta maça gitmek mümkün olsaydı belki o zaman yapmazdım ama :p

Hiç birini atmadım valla her maç özeldir benim için . Hele Sami Yen biletleri olunca daha değerliler :)

aslında iyi oynuyorduk, pozisyon yoktu ama defans sağlamdı ve sanki 1 gol atıp yatacaz gibi bir hava vardı. sanırım bu sistemde hoca devam eder artık ligdede. bizim kadro yapısına en uygun sistemi bulduk diyebilirim. maçın ertelenmesi iyi olmadı ama rmadrid yendiği için yarın beraberliğinde bir önemi kalmayacak. buda oyun sistemlerini değiştirebilir. daha çok gol için saldıracaz. ha 0-0 berabere ha 3-0 mağlubiyet bişey değişmiyor.

Ya mac kaldigi yerden devam edecekse kuponlar neden 1,00 oranindan hesaplanacak.

Gercekten bilgisi olan birisi yardimci olurmu lütfen

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten Galatasaray - Juventus maçı yorumu: “Takımlar kartopu oynasın”

nekadar doğru bılmıyorum ama

1992'deki Werder macinda son dakikada Rotariu ile birlikte golu kaciran Taner Alpak, yine orada!..

BbJxSWUIQAEEQH7.jpg:large

Ilk mac kosecki sokmustu werder bremen´e halen gazete küpürleri duruyor.Cok üzülmüstüm beraberlige:(

Geri
Üst Alt