ŞL 13/14 B Grubu 6. Maç | Galatasaray 1-0 Juventus | Maç Sonucu | 11 Aralık | Star TV

Alttan ısıtma karı eritmiyorsa bunun çaresi neymiş ? Almanya falan gibi soğuk ülkelerde ne yapıyorlar da sahalar pırıl pırıl ?

Bilmiyorum. Ama kar erisin diye altdan ısıtmanın ısısını artıran bu seferde çim yanacaq.

Ayrıca geçen sene Galatasaray - Beşiktaş maçındada kar yağıyordu. Zemin tutmamışdı o zamanlar ama maç oynana bildi.

Ayrıca dünde kar yağıyordu anidən basdırın dolu gibi bir şeydi. Oralarda bu durumlarda maçlar tatil edilir herhalde önceden.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Su branda isi olsa iyi olmaz miydi ya?Basit ilkel bi cozum ama sonucta cozum serersin brandayi dunden itibaren mac saatine yakin ustunde karla kaldirirsin cillop gibi cikardi saha ortaya.Baska biseyler donuyor gibi geliyor bana ama ne cozemedim.

Mantık değil. Brandanın üzerine kaç ton kar düşecek? brandanın yükü karın kendini konumlaması gibi olmaz, çimleri o biçim ezer.

Sonra o brandayı oradan kaldırmak da ayrı bir sorun. Hangi güç bunu yapabilir. Motorla çeksen bile tonlarca ağırlığı kıpırdatamazsın. Çekecek gücü buldun diyelim, zemini de kazır götürsün.

Shakhtar Donetsk

Benfica

Viktoria Plzen

Basel

Napoli

Porto

Ajax

Kalın işaretlediklerim UEFA AVRUPA LİGİNE katılacak takımlar.

Diğerleri ise bugünki oynanacak maçlardan tahminlerim sonucu yoluna uefa avrupa ligine gidebilecek takımlar.

Şöyle bakılınca uefa avrupa ligide o kadar kolay gözükmüyor arkadaşlar.

Ne dersiniz?

shaktar yada porto alır kupayı

UEFA kurallarına göre Galatasaray ve Juventus maçın devamına istediği 11 ile çıkabilir. Yani her iki teknik adam da UEFA'ya bildirilen 25 kişilik listedeki oyunculardan istediği şekilde bir 11 oluşturup maça öyle devam edebilir.

Tek bir yasak var: Maç tatil edildiğinde sahada olan 22 futbolcu, maç yeniden başladığında yedek kulübesinde oturamaz.

Yani dün oyun durduğunda sahada olan 22 futbolcu, karşılaşma yeniden başladığında, ya oynuyor olacak ya da 18 kişilik kadronun dışında yer alacak.

hazir böyle bir firsat varken buraki cikarsinlar. mancini de görmüstür ins bunu.

Shakhtar Donetsk

Benfica

Viktoria Plzen

Basel

Napoli

Porto

Ajax

Kalın işaretlediklerim UEFA AVRUPA LİGİNE katılacak takımlar.

Diğerleri ise bugünki oynanacak maçlardan tahminlerim sonucu yoluna uefa avrupa ligine gidebilecek takımlar.

Şöyle bakılınca uefa avrupa ligide o kadar kolay gözükmüyor arkadaşlar.

Ne dersiniz?

Kolay değil tabi. Bazıları Avrupa ligini çok fazla küçümsüyor. Haa bu yazdığın takımların yanı sıra bi sürü mal takımlar da var. Kura şansı çok önemli. Ama bir şey daha var. Avrupa liginde bizden aman aman üstün bir takım yok. Shakhtar, Napoli dahil hepsini yenme şansımız var. Fakat CL'de Barcelona, B.Münih, Chelsea, Arsenal, PSG bunları yenmek nerdeyse imkansız.

Mantık değil. Brandanın üzerine kaç ton kar düşecek? brandanın yükü karın kendini konumlaması gibi olmaz, çimleri o biçim ezer.

Sonra o brandayı oradan kaldırmak da ayrı bir sorun. Hangi güç bunu yapabilir. Motorla çeksen bile tonlarca ağırlığı kıpırdatamazsın. Çekecek gücü buldun diyelim, zemini de kazır götürsün.

Gayet uygulanan bisey ama bu branda isi.Tek bi seferde yapilmasina gerek yok ustunden kari belli araliklarla alirsin yine o kadar agirlik yapmaz cime boylece.Cok uygulanan ve ise yarayan bi sistem hic dusunulmedi mi yoksa dediginiz gibi baska bi zarari olur diye mi uygulanmiyor bilemiyoruz tabi.

20120129stathazr.JPG

ataturk-stadina-kis-sartlari-icin-ozel-branda-4223977_o.jpg

Kolay değil tabi. Bazıları Avrupa ligini çok fazla küçümsüyor. Haa bu yazdığın takımların yanı sıra bi sürü mal takımlar da var. Kura şansı çok önemli. Ama bir şey daha var. Avrupa liginde bizden aman aman üstün bir takım yok. Shakhtar, Napoli dahil hepsini yenme şansımız var. Fakat CL'de Barcelona, B.Münih, Chelsea, Arsenal, PSG bunları yenmek nerdeyse imkansız.

gecen sene fenerin oynadigi takimlara bakinca herkes kolay olur gozuyle bakti. Ama bu sene CL'de zor AL'de

Su branda isi olsa iyi olmaz miydi ya?Basit ilkel bi cozum ama sonucta cozum serersin brandayi dunden itibaren mac saatine yakin ustunde karla kaldirirsin cillop gibi cikardi saha ortaya.Baska biseyler donuyor gibi geliyor bana ama ne cozemedim.

branda çime zarar verirdi... 21 dereceye ayarlı saha ısıtması var... üzerini de kapatırsan ertesi gün çimler ıspanak yemeği gibi olur... alttan ısıtmalı stadların amacı zaten çimin donmasını engellemek... dün kar değil buz yağdı... o yüzden ertelendi zaten...

Oda zemine zarar veriyormuş.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

herkeste bir kayıp bılet telaşı var kombineler cl için geçersizmi yoksa geçersiz deilse 50 bin kombine satıılmış neyini dert ediyorsunuz

Alttan ısıtma sadece çim içindir,kar ve buzu eritmez çimin toprağındaki microorganizmaların canlı kalması içindir.

böyle bişey gördüm dogrumudur.

branda çime zarar verirdi... 21 dereceye ayarlı saha ısıtması var... üzerini de kapatırsan ertesi gün çimler ıspanak yemeği gibi olur... alttan ısıtmalı stadların amacı zaten çimin donmasını engellemek... dün kar değil buz yağdı... o yüzden ertelendi zaten...

Valla o isitmanin calistigini yada ise yaradigini hic sanmiyorum.Hicbir sekilde bi etkisi gorulmedi var ama yok gibi.

gecen sene fenerin oynadigi takimlara bakinca herkes kolay olur gozuyle bakti. Ama bu sene CL'de zor AL'de

AL gruplarında mücadele eden takımların Tottenham dışında hepsini rahat eleriz. Diğer zorlu rakipler şunlar - Valencia, PSV Eindhoven, Rubin Kazan, Fiorentina, Dynamo Kyiv, Sevilla, Lyon şu takımların hiçbiri bizden üstün değil. Devre arası özellikle defansa gerekli takviyeleri yaparsak favorilerden biri oluruz.

AL gruplarında mücadele eden takımların Tottenham dışında hepsini rahat eleriz. Diğer zorlu rakipler şunlar - Valencia, PSV Eindhoven, Rubin Kazan, Fiorentina, Dynamo Kyiv, Sevilla, Lyon şu takımların hiçbiri bizden üstün değil. Devre arası özellikle defansa gerekli takviyeleri yaparsak favorilerden biri oluruz.

Clden dusenler kuvvetli bu sene, onu kastediyorum

Geri
Üst Alt