ŞL 13/14 B Grubu 6. Maç | Galatasaray 1-0 Juventus | Maç Sonucu | 11 Aralık | Star TV

Mehmet Demirkol ne dedi?

Genelde haklıdır o adam. :)

mehmet demirkol gibi gerizekalıları ne dinliyosunuz ya..fenerli medyanın ibişlerinden o da

Ne diyor izleyemiyorum ?

Galatasaray'i elestiriyor

mesela s.dogan baglandi canli yayina demirkol sordu nicin 7 kisi temizliyor?

s.dogan yanitladi: cimler 20 kisi ustune basipta zarar gormesin diye

telefon baglantisi bitti stadin temizlenmesini gosterdiler. 7 kisi surekli ayni yere dogru temizleme yapiyor cimin uzerinden belki 50 defa geciyor.

ama 20 kisi yan yana dizilip bastan basa 1 kez supurse 1 kisi basacak uzerine dedi. ama simdi defalarca basiyolar falan

GSTV cidden boşa masraf. Şu an dakika dakika bilgi vermesi gerekir taraftarlara. Evet belki karar 13.00'de verilecek ama havayı gösterir, etroyla gelin der filan. Adamlar 40 dakika reklam yayınladılar, şimdi de eski maçlar.

Galatasaray'i elestiriyor

mesela s.dogan baglandi canli yayina demirkol sordu nicin 7 kisi temizliyor?

s.dogan yanitladi: cimler 20 kisi ustune basipta zarar gormesin diye

telefon baglantisi bitti stadin temizlenmesini gosterdiler. 7 kisi surekli ayni yere dogru temizleme yapiyor cimin uzerinden belki 50 defa geciyor.

ama 20 kisi yan yana dizilip bastan basa 1 kez supurse 1 kisi basacak uzerine dedi. ama simdi defalarca basiyolar falan

Çok haklı adam, gönder şuraya 30 kişi aynı anda başlasınlar yarım saatte bitsin bu adamlar bu kadar düşünemiyor mu ya

stadin yapisi catiya uygun degilmis teknik acidan imkansiz dedi Sedat Dogan.Buna inanasim gelmiyor ama koca adam da böyle sacma bi yalan söylicek degil.Kafami karistiriyor bu yönetim :/

Shakhtar Donetsk

Benfica

Viktoria Plzen

Basel

Napoli

Porto

Ajax

Kalın işaretlediklerim UEFA AVRUPA LİGİNE katılacak takımlar.

Diğerleri ise bugünki oynanacak maçlardan tahminlerim sonucu yoluna uefa avrupa ligine gidebilecek takımlar.

Şöyle bakılınca uefa avrupa ligide o kadar kolay gözükmüyor arkadaşlar.

Ne dersiniz?

valla su saydigin takimlar CL'de tur atlayacak takimlarin yaninda cüce kaliyor.

hepsiyle basa bas oynariz en kötü.. benfica porto ajax kim yahu? bir napoli var biraz iyi..

Şu an yaptığı o yorum çok doğru, 7 kişiyle olmaz abi bu iş.

Adnan Nas'ida elestirdi. Fatih Terim'e gitsin feneri calistirsin lafinin yanlis oldugunu falan soyledi. GS yonetimi cok konusuyor dedi. yoneticilerden biri dogal gaz var dedi digeri yok dedi oburu var ama calismiyor baska yonetici calisiyor ama baglanmadi gibi seyler soyliyor falan dedi.

CL ile Al arasında fark olsun bir zahmet yahu:)

Geçen sene Schalke'nin durumu istisna idi. O grubun ikincisi Arsenal'di. Bir maç kazansa Arsenal gelecekti yine:)

Adnan Nas'ida elestirdi. Fatih Terim'e gitsin feneri calistirsin lafinin yanlis oldugunu falan soyledi. GS yonetimi cok konusuyor dedi. yoneticilerden biri dogal gaz var dedi digeri yok dedi oburu var ama calismiyor baska yonetici calisiyor ama baglanmadi gibi seyler soyliyor falan dedi.

ben yanlış bilgi verdim demiyorda dansöz gibi kıvırıyo işte, fenerliden ne beklersin zaten

Geri
Üst Alt