ŞL 13/14 B Grubu 6. Maç | Galatasaray 1-0 Juventus | Maç Sonucu | 11 Aralık | Star TV

bugünkü taraftar gerçek taraftardı müthişti. çekirdekçiler yoktu

Oliympiakos,Basel ve Zenit... Geçen sene daha zordu bence. ÇF görürüz bunlar gelirse... :ka19:

1468570_652932771432088_1195390990_n.jpg

Mesajı Gönderen: olimpio:cLink:1584951

ya sevinsenize neden bu kizginlik . topigin basinda da yazdim elenmesinler . Ziraat ‚ sampiyonlar ligi derken cezalisi sakati tek kulvarda biz goturucez isi . Gecen sene bizim dustugumuz duruma dusucekler. 70 mac yapsinlar toplamda :)

Bunlar kendilerini nasil kandiracaklarini sasirdilar hahaha

AL gitsek üzülmezdim ama bu galibiyet müthiş oldu

"Well deserved. We were far from good or at least serious in Champions League this season. Let's hope we learn from this year's mistakes." said by Brujitas.

Aykut Kocaman juve forumlarına el atmış :D

dincerfb - 11.12.2013 15:18

bos.gif

adamlar 2. yarı juvenin saldıracağı tarafı mahvetmişler...ben mi çok komplo kuruyom ama geçen sene de devre arası clujun hücum edeceği tarafı sulu bırakmışlardı ...beklenir bu fransızlardan...

Umarım artık herşey bir kenara bırakılır tekrar bir hava yakalarız..

Allahim ne büyüksün ya. Allahim ya. Ölüm grubu denilen, sikecilerin alay ettikleri gruptan ciktik ulannnn.

Günlerce gülmüslerdi, "Oha gruba bak, moku yediler" demislerdi, Juventus söyle yapar, böyle yapar demislerdi.

Ciktik ulan iste. Biz Galatasaray´iz be. Helal olsun Aslanlarima. Helal be. Sesim kisildi ulan

Bir Milan vardi devamli tokatladigimiz simdi bir Juvemiz'de oldu. Nezaman oynasak hep sorun oluyor ama sonunda hep koyuyoruz adamlara :D

Maç boyu Burak'a küfrettim. Ne biçim bir futbolcu bu ya? Rakibi sürekli rahatlatıyor faul yaparak. Ne pres yapmayı biliyor, ne top kontrolünü, ne top sürmeyi, ne pas atmayı. Kaçırdığı pozisyonlar da cabası. Tamamen zarar.

Geri
Üst Alt