ŞL 13/14 B Grubu 6. Maç | Galatasaray 1-0 Juventus | Maç Sonucu | 11 Aralık | Star TV

Koyduk lan koyduk,sadece Juveye değil,Ümit Özat a da koyduk,Juve yi otelinden yolcu eden fenerli besiktaslılara da koyduk,kudurun lan kudurun:ka21::D:ka21::D

melo'un sari kart gormeden maci tamamlamasi cok iyi oldu hele bu zeminde yoksa cezali duruma duserdi ayvayi yemistik.

Maçı izleyemedim.Golü de daha görmedim.Ulan azap gibi geliyor bana.:(

Boşver; seyredilemeyen galibiyet; seyredilen beraberlikten iyidir.

TADINI ÇIKAR... Belki bir daha böyle bir finale kolay kolay rastlayamayız..

1998 de Hagi son saniyede takmıştı

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Kpz4fYPbxvc[/media]

ama sonrasında ki final maçında şansımızı kaybetmiştik ne yazık ki.....

Ntvspor radyodan takip edebildim mecburen, maçı anlatan spiker süperdi adamin sesi gitti son 10 dk spiker koptu:)

♧tapatalk♧

1468570_652932771432088_1195390990_n.jpg

3-5-2 devam edersek Burak yerine Umut kesinlikle olsun, ve Bruma yerine Riera denenebilir Riera pek etkili olamiyor o kanatta yine iyiydi ama daha cok giden gelen biri lazim

Bruma asla olmaz. Orada mümkünse ofansif oynayan bekler gerekiyor, ileri-geri gitmesi gerekiyor. Mesela Kolarov harika transfer olurdu da, City'nin kaptani, dün de gol atti.

Galibiyetin tadını cikarmaya çalışıyorum ama maci izleyemedim daha:(

♧tapatalk♧

ben GOLLLLL diye ilk önce forumda gördüm 15 saniye sonra Video'da gördüm :D

bizim zemini bilerek bozduğumuzu iddia edenler Mourinholu Chelsea Barca maçını izlesinler.

senesini hatırlamıyorum herhangi bir doğa olayı yokken sahayı patates tarlasına çevirmişti

[attachment=5592:Beautiful-Lion-In-The-Snow-Animal-Picture-HD-Wallpaper-1024x768.jpg]

Ekli dosyalar

• Beautiful-Lion-In-The-Snow-Animal-Picture-HD-Wallpaper-1024x768.webp
    Beautiful-Lion-In-The-Snow-Animal-Picture-HD-Wallpaper-1024x768.webp
    86 KB · Görüntüleme: 330
kus ne olacani iyi biliyor :D

ok.gif
koyu bilal - 11.12.2013 16:20

bos.gif

gruptan çıksınlar diyorsunuzda 6s geçen sezonda dibe vurmuşken cl. balına üst tura çıkınca o moralle ligdede çıkışa geçmişti inşallah bu juve ölüyü diriltmez gerçi bu sefer ipler bizim elimizde bizimde her an inişe geçicekmiş gibi bir oyun yapımız var umarım yanılırım.

Geri
Üst Alt