ŞL 13/14 B Grubu 6. Maç | Galatasaray 1-0 Juventus | Maç Sonucu | 11 Aralık | Star TV

Renktasimizin biri Juventus forumunda ayari veriyor. Cok güldüm :2aloh1::2aloh1::2aloh1:

"Firstly do you have any winning against Galatasaray in the past? No!

Shut up and dont open your siktiğim mouth!

Your siktiğim italian league is rubbish. You are not good!"

HAHAHADUHADHADudhahdadhsadhaudahd

gulmekten beynime agrilar girdi hauhdhahdhadasda

wesleysneijder_sevinc_juventus_11122013_b.jpg

sneijder-galatasaray-juventus.jpg

662589646356.jpg

fft2mm3960280.jpg

Eyvallah sondan bir önceki çok güzel

Bu zemine laf eden İtalyanlar sanki zemin düzgün olsa eleyeceklerdi bizi. Kopenhag'ı dahi hakem ittirmesiyle geçen bir takımdan bahsediyoruz. İlk Torino'daki maçta da hakem adaletli bir yönetim gösterip, olmayan bir penaltıyı yaratmasaydı son maça bile kalmazdı. Neyin kafasını yaşıyor bunlar? Penaltılarla nereye kadar geleceklerdi? Biz buna Avrupa şımarıklığı diyoruz sanırım.

BU maçı Allahın yardımıyla şanlı Gs forması aldı beyler futbolcular hala kendilerini affediremedi bizlere(kendi adıma konuşuyorum)...Ruhunu ortaya koymaları lazım birkaç maç daha.. Ruhsuz ,kendini gereksiz yerlere atan,laubali oyuncular istemiyorum ...Tabi Mancininin 3-5-2 sistemini de göz ardı etmeyelim o sayede savunma zaaflarımız azaldı..

bebek zebra gitti ya la sabah sabah :)

Sabah sabah sen sucuklu, salamlı, yumurtaları götürürken iyi demi..:happy:

Aslan parçası minicikk bi juve yakalamış, hemen hayvan severlik vicdanın tutuyor bakıyorumda... :ka25:

.

Selamın Aleyküm DOSTLAR....:triumphant::triumphant::triumphant:

CL tarihinde daha önce -6 avarajla guruptan çıkan takım olmuş mu? Yoksa yine bir ilki mi başardık:)

Geri
Üst Alt