ŞL 13/14 ÇF 1.Maç | Barcelona 1-1 Atletico Madrid | M.S. | 1 Nisan

Atletico Anadolu takimlarinin bize karsi oynadigi gibi oynadi. Bol sertlik, 90 dakika kendi sahalarina cekilip defans, bir de mucize gol attilar tam oldu.

Atletico'nun defansı öyle basit defans değil kesinlikle. Adamlar başka ya, aşmışlar

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Mourinho tarzi futbol oynadilar, güzel bir sonuç aldilar.

Ancelotti bundan ders alsin, Barcelonaya karsi böyle oynarsin.

Çok güzel bir maçtı keyif aldım. Hele ki diegonun golü ve iniesta'nın asisti için bile iyi ki izlemişim bu maçı dedim. Adamlar bambaşka bir düzeyde oynuyorlar. Buraklarla selçuklarla umutlarla yektalarla o seviyeye gelemeyiz biz....

karaktersiz yine yapmis yapacagini. havuza atlar gibi atliyor it herif

jose tarzı falan oynamadılar resmen aciz kaldılar..

Takım savunması yapıp kontra yapamıosan bu taktik değil acizliktir..

not olarak belirtiyim 90 dk izlemedim izlediğim dk arasında tek kale oynuyordu barça

Atletico ligin en alt sırasındaki takımla oynarken de topu rakibe verip savunma pozisyonuna geçiyor. Barcelona'nın topla oynama ve hücum yönünden daha ezici olmasını bekliyordum ama Pique'nin sakatlığı, Xavi'nin sezon genelindeki gibi yaşlılık alametlerinden emareler sunan etkisiz oyunu, Messi'nin durgun oluşu gibi faktörler de çok etkili oldu.

Aslında Neymar yerine yine sol uçta İniesta ve sağda Alexis olsalardı daha etkili olabilirlerdi. İkinci yarı orta alandan biri çıkıp Neymar iyice yıpratırdı sağ tarafı. Juanfran, Miranda ve Godin ağır kalıyorlar.

Ardayı severim ama bugün gördük ki Türkiyenin en iyi topçusu Arda bile bu seviyenin topçusu değil. nefesi yetmedi 2.devre, kaybettiği top gol oldu. simone çok geç kaldı onu çıkarmakda. Amadrid ardayı satsa gücünden hiçbişey kaybetmez. akılları varsa yazın iyi paraya okuturlar

Ben öyle düşünmüyorum. Önceki Barcelona ve diğer lig, ŞL maçlarında farklı bir Arda vardı. Bugün oyundan çıkan üç isim de oldukça kötüydü. Ama Arda Atletico için önemli bir güç. Zaten kadroları da oldukça sınırlı.

SON DAKİKA - Gerard Piqué sahalardan 1 ay uzak kalacak.

Atletico kontratak falan oynamadi, adi ustunde atak yapmak da lazim kontradan. Adamlar neredeyse hic atak yapmadilar, attiklari gol tam bir "wondergoal" idi. 1000 kere daha vursa oradan oyle 1 tane daha atamaz.

Jose tarzi oynadilar, 3 sezon önceki Clasicolari yeniden izle.

Takım savunması yapıp kontra yapamıosan bu taktik değil acizliktir.

Herkes bunu yapamaz, hele hele Barcelona'ya karsi - tüm takim hali pres yapan bir takima karsi.

Simeone iyi becerdi.

Jose tarzi oynadilar, 3 sezon önceki Clasicolari yeniden izle.

Herkes bunu yapamaz, hele hele Barcelona'ya karsi - tüm takim hali pres yapan bir takima karsi.

Simeone iyi becerdi.

Dostum izlememe gerek yok di matteolu chelsea gibiydi bugünkü a.madrid josenin takımlarıyla alakası yoktu.. Josenin takımları hicbi zaman sadece takım savunması yapmaz.. Siz korkaklıkla taktiği birbirine karıstırıyosunuz bugünkü taktik değildi korkaklıktı he bunda Diego costanın olmaması etkilemiş olabilir ona bişey diyemem

ikinci maç Barca için çok rahat geçecek. Özellikle 55'den sonra ki oyun çok muazzamdı. Hayran kalmamak elde değil.

Barca nasıl olduda yenemedi ya

Sent from my iPhone using Tapatalk

A.Madrid kendi evinde bu kadar kapalı oynamaz.Barca yener deplasmanda turlar.Barcaya göre çok vasat bir takım a.madrid.

İnterle turu geçerken Nou campdaki maçta Xavi tek başına bütün interden daha fazla pas yapmıştı. İnterin en pasör oyuncusu da Julio Cesar'dı. Yani atak falan yapmadı 10 kişiydi tabii ama mükemmel savunma yaptılar ve pozisyon vermediler. Ben de bugün maçı izledim ve Barca o kadar topla oynayıp pas yapmasına rağmen pozisyon bulamadı. Son dakikalarda karamboller oldu ama net kaçan yoktu yanlış hatırlamıyorsam. Yani çanakkale geçilmez oynayayım diyerek Barca'ya direnemezsin mükemmel bir savunma organizasyonu, kademe kaymaları, takip ve konsantrasyon lazım. Bu da barcelona gibi atak yapmak kadar zordur.

Bence gayet başarılı maç çıkardı atletico. Golü ekstraydı ama yenilse bile 1-0 falan olurdu.

Bu arada diego büyük topçu.

Bence Atletico evde tur geçme sanslari az degil, milleti sasirabilirler.

Hic bir zaman söyle Barca gibi, dortmund gibi, bayern gibi sistemli, güzel futbol oynayan takim izleyebilecezmiyiz acaba?

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

2011'den itibaren yapılanmaya giden 2 takım, Atl Madrid ve Galatasaray

Galatasaray başkanı Aysal ne dedi? Avrupa'nın en iyi 10 takımından biri olacağız.

Görüyoruz, Madrid CL'de yarı final kapısını açmışken, Galatasaray şaibeli ligde Fener'den 13 puan fark yemiş.

Tebrikler Aysal ilk 10 sözün için, 3. senenin sonu harika gidiyor (!)

Geri
Üst Alt