ŞL 13/14 Final | Real Madrid 4-1 Atletico Madrid | MS | 24 Mayıs | ŞAMPİYON R. MADRİD

Ronaldo bırakmaz.

Barca içinde aynısını diyorlardı dün için.....Atletico gibi takın oyunu oynayan yok şu an.....bence bunuda alacaklar....Realın kaybedeceği daha fazla olduğu için en fazla stres onlarda olacak.....

Gesendet von meinem HTC One mit Tapatalk

Real Madrid alacak inşallah . İki takımı da sevmem . Ama Atletico daha antipatik bir takım .

Barca içinde aynısını diyorlardı dün için.....Atletico gibi takın oyunu oynayan yok şu an.....bence bunuda alacaklar....Realın kaybedeceği daha fazla olduğu için en fazla stres onlarda olacak.....

Gesendet von meinem HTC One mit Tapatalk

Bence de Real daha stresli olur ama önde görüyorum Real'i ben.

Real alır gibi

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

biraz da totem yapalim

Bn80TP4IEAE4ygA.jpg

Bn85Q4oIAAEDzXE.jpg

2000 | RM beats FCB in the semis and wins the final against Valencia

2014 | RM beats FCB in the semis and meets a Spanish team in final

İnşallah ardalı atletico şampiyon olur ve arda avrupa ve türk futbol tarihinde adını altın harflerle yazdırır..

İspanya şampiyonluğu + CL şampiyonluğu :ka19:

Çalıştığım için bu maçı izleyemeyeceğim.İnşAllah Arda'nın ellerinde yükselir o kupa.Daha sonra torrent olarak falan bulabilir miyim?

Diego Costa ve Arda takım ile çalışmış. Benzema ve Pepe takım ile birlikte çalışmalara başlamamış.

biraz da totem yapalim

Bn80TP4IEAE4ygA.jpg

Bn85Q4oIAAEDzXE.jpg

2000 | RM beats FCB in the semis and wins the final against Valencia

2014 | RM beats FCB in the semis and meets a Spanish team in final

Tarih tekerrur eder umarim.

Tapatalk

Barçayı eleyen alıyor kupayı :(

Bu sezon Atletico'ya karşı inanılmaz bir sempati duyuyorum. Simeone harika bir teknik adam ve Atletico finali fazlasıyla haketti! Umarım kupayı da kazanırlar...

Geri
Üst Alt