ŞL 13/14 Final | Real Madrid 4-1 Atletico Madrid | MS | 24 Mayıs | ŞAMPİYON R. MADRİD

Ramosun attığı golü çok az sayıda Forvet atar yalnız. Penaltı noktasından öyle kafa vuruşu nedir abi?

Ramosun attığı golü çok az sayıda Forvet atar yalnız. Penaltı noktasından öyle kafa vuruşu nedir abi?

Daha yeni birde frikikten harika bir golü vardı Ramos'un , Pique 'ninde 2010'da İnter eşleşmesindeki attığı golü atabilecek santrfor sayısı fazla değil ,

İspanyaya has birşey galiba savunma oyuncularının eğitimlerinde seçimlerinde birşey var demek .

sonradan atleticolulara yazık oldu:) az iddaa kazandırmadı bana real hem bayernden hem dünkü maçtan gelsin takım elbiseler cahillerden:)

savunma yap simoene reis:)

ayrcıa bale golünden önce Ronaldonun topu sol beke gelerek kapması ve oradan çıkarması güzel bir detay ama forumdaki cahiller görmeyebilir

Gecen sezonki Bayern bu Reale 4-5 tane rahat atardi. Guardiola güzelim takimi mahvetti. Real cokta sansliydi. Bayern, Dortmund, Barcelonanin hepside bu sezon kötüydü. Dortmundla oynadilar, ilk11lerinin 5-6 oyuncusu sakat.

A.Madridle oynuyorlar, Arda ve D.Costa sakat. Zaten alternatifleri cok az bir takim. Arda ve D.Costa olsaydi, Real Clyi kazanamazdi. A.Madrid 1-1den sonra bitti zaten. İlerde top tutacak kimse kalmadi.

Ramosun golünde adam paylasimi hatasi yaptilar. Ramos bombostu. Bir oyuncuya o kadar rahat kafa vurdurulmaz.

Finalde inanılmaz bir tedirginlik vardı real'de ve kupayı kaybediyorlardı ramos gene ortaya çıktı, ronaldo'nun ve bale'nin yapamadığını yaptı müthiş bir oyuncu gerçekten. Zaten uzatmalarda atletico'nun dayanamayacağı belliydi arada ki kalite farkı ortaya çıktı. Hak ettiği bir kupayı müzesine götürdü real tebrik ederiz.

Hala Madrid

Bu adam sağlam bir takımın başına gelsin ya. Futbolcu olarak harikalar yarattı. Bence gelmiş geçmiş en iyi futbolcu.

Teknik Direktör olarak da altında kalacağını sanmıyorum. Yeter ki sağlam bir kadrosu olan bir takıma gitsin.

Monaco'nun başına geçecek diyorlar. İnş olur.

katılıyorum futbolculuğu konusunda :D benim yaşayan efsanem. Hocalığıda umarım efsane olur

Şimdi dikkat ettim de ramos un golün de ronaldo sevinmeye gelmiyor bile nasıl bir egodur bu insan bi sarılır lan:) kendi dandik bi penaltı attı neler yapı sewinçten ramos olmasa ne bayern ni ne a.madridi geçebilirlerdi dua etsinler o adama vala

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

:)
Aydın tersten kalkmış sabah :D

Forumda biraz makara yapmayada gelmiyor.Bir yavşak kelimesi yüzünden ceza aldım.Onuda ancoletti dallaması için sarfetmiştim.Tüm bunlara evet ama kendisini forumun sahibi sanan,muhatap almayacağım bir uyuz tip şunu banlayın demiyormu en çokta böyle moranlara kıl kapıyorum.Yukarıda ki Murat Can renkdaşa şunu söyleyeyim,değil içki kolayı bile bıraktım:)

Geri
Üst Alt