ŞL 13/14 Final | Real Madrid 4-1 Atletico Madrid | MS | 24 Mayıs | ŞAMPİYON R. MADRİD

Yaya toureyi alsın Madrid

tAp@tALk xD

Bu Sosa baya yararlı oldu, hücumda iyi top tutuyor.

Atletico dar alanda çok iyi pas yapıyor ve hiç panik yok soğukkanlı bir şekilde oynuyorlar gerçekten hayran kaldım

Diego'nun Simeone'nin gözünde sıradan bir oyuncu olduğu bu oyuncu değişikliği ile yine belli oldu.

Real'in en iyi oyuncusu Di Maria

He mal ilk defa izliyorsun galiba. Adam İspanya'nın en iyi sağ beki şu an. İki orta veremedi diye mal mı oluyor.

bu adamın 2 sezon önceki halini biliyorum, sabri bunun yanında süper yıldızdı. öyle bi gelişti ki inanılır gibi değil. simeone sadece potansiyellerini çıkartmıyo, aynı zamanda gelişimlerini de sağlıyo.

Simeone cidden enteresan adam şimdi o da orta saha da daha sert adamı çıkardı.

Resmen psikoloji dersi bunlar.

Son 10 dakikadır Athleti daha iyi gözüküyor ama bu oyun devam ederse Real uzatır maçı aksine 1 gol atıp.

Hadi Real hadi..

dimariayi tanimasan bize gelecegi söylense bu forumda en çok duyacaginiz şey fizigini geliştirmeli olur:D

Diego'nun Simeone'nin gözünde sıradan bir oyuncu olduğu bu oyuncu değişikliği ile yine belli oldu.

Sosa daha kıvrak ve seri, sahada Diego gibi 2 adam var zaten. Hem defansif görevleri de yapıyor. :D

bu adamın 2 sezon önceki halini biliyorum, sabri bunun yanında süper yıldızdı. öyle bi gelişti ki inanılır gibi değil. simeone sadece potansiyellerini çıkartmıyo, aynı zamanda gelişimlerini de sağlıyo.

Gelişimden kastın nedir bilemiyorum ama, bana göre Simeone takımının en önemli özelliği fiziksel güç. İnanılmaz bir kondisyon var. Valla antrenörü kimse heykelini dikmeleri lazım. Sezon boyunca 90 dakika hep yere sağlam bastırlar.

Athletico konsantrasyonunu kaybetmeye başladı geride. Real daha fazla girebiliyor ceza sahası civarına.

100 milyonluk eşşek

tAp@tALk xD

Sosa daha kıvrak ve seri, sahada Diego gibi 2 adam var zaten. Hem defansif görevleri de yapıyor. :D

Gelişimden kastın nedir bilemiyorum ama, bana göre Simeone takımının en önemli özelliği fiziksel güç. İnanılmaz bir kondisyon var. Valla antrenörü kimse heykelini dikmeleri lazım. Sezon boyunca 90 dakika hep yere sağlam bastırlar.

fiziksel güç bi şekilde kazandırılır da zihinsel gelişim kastettiğim. adamın izlediğim birkaç maçında ceza sahasına yaptığı 10 ortanın 9u direkt aut, biri rakibe falandı, attığı 10 pasın 9u isabetsizdi, nerden nereye geldi.

Geri
Üst Alt