ŞL 13/14 Final | Real Madrid 4-1 Atletico Madrid | MS | 24 Mayıs | ŞAMPİYON R. MADRİD

Yazík oldu

5 dak uzatma sacmaydı

* LG G2 Tapatalk *

Atletico takımının o verdiği mücadeleye yazık yazık yazık!! İki dakika daha dayanamadılar şu artistleri böyle sevindiriyorlar :mad-49:

HAHAHAHAHAHHAHA

HALA MADRİD ULAN

ŞAMPİYON #10

Tapatalk

ALIN SİZE İSTATİSTİK: Şampiyonlar Liginin 60. Yılında Real Madrid kupayı 10.kez kazandı böl 60'ı 10'a Adamlar her 6 senede bir ŞAMPİYONLAR LİGİNİ kazanıyor OHA!

En buyuk tabiki Real..

neyse kupa seramonisini izleyip yatalim bari..

Atletico saygıyı fazlasıyla hakediyor, zaaa xd diyenlere bakmayın siz.Sene sonu Atletico efsane şekilde şampiyon olurken yoklardı ortada.

Barca-Real maçlarında Real'i tutan biri olarak söylüyorum bunları.

iyi bari gelecekte cocum olursa baba biz niye realden alti yedik derse schalkeden baslarim bayernler devam edip atletico ile durumu izah ederim. Yirttik.

Real Madrid sonuna kadar hak etti Atletico kısıtlı kadrosuna ve önemli sakatlıklara rağmen imkansızı başarmak üzereydi.

Ben Real gibi futbola para gömenlerin her zaman kaybetmesini diliyorum,gerçek futbolu katleden asıl Real,PSg,City vs... Keşke daha sınırlı bir bütçesi olan Ateltico kazansaydı.Simone ye de yakışmadı, beyfendi gibi kabullenecekti.

Real hemen herkese 4-5 attı bu sene.

Söylemeden edemeyeceğim ama bizim 6 yememizi tamamen Terim'e yıkıp dalga geçenler vardı.

Atleticonun mücadelesi faul yapmak beyler başka bi bk yaptıkları yok realin tüm kritik ataklarını faulle durdurup tek tek sarı kart gördüler

87.dk ---- işte bu simoene müthiş herşey para değil

120.dk-----para kazandı ahaha:)

Geri
Üst Alt