ŞL 13/14 Final | Real Madrid 4-1 Atletico Madrid | MS | 24 Mayıs | ŞAMPİYON R. MADRİD

Di Maria'yı övenler,Marcelo'yu övenler Real'in maçlarını hiç izlemedi lig de heralde :D

Büyük maçta oynarlar diğer 4-5 mac kaybolan adam bunlar.O yüzden ligden cok puan bıraktılar.

nedense Realin kazanması hiç garip gelmedi çok doğal bişeymiş gibi.hakettiler athleticonun pili buraya kadar dayandı.athleticoyu destekliyordum

şu kupa seromonisini artık stadda yapın ya adamlar düşüp kıracaklar bir yerlerini :D

Bizim keltoş'u gördükçe hep mutlu oluyorum ben.

Şeneş de yok bu sene, yoksa? ;)

Atletico ezildi özellikle 2.yarı da adamları küçümseme işini çözemedim İspanya'yı kazancılar CL'yi finalde kaybettiler biz buralara gelsek kulübü kapatalım zirvede bırakmış oluruz. Maçın adamı Di Maria bence tartışmasız benzini bitmeyen araba gibi adam. Modric ile Ramos'ta mükemmel oynadı Bale fena değildi. Dünyanın en iyi futbolcusu:ka21: her büyük maçta olduğu gibi yokları oynayarak şaşırtmadı pek işin ilginci topsuz oyunda da görünmedi hiç. Son olarak Atletico Madrid iyisin güzel de kardeşim 90+4 korner olmuş yahu rakipte bu toplarda en tehlikeli adamı boş bırakıyorlar inanılır gibi değil. Ben Atletico'lu bi oyuncu olsam görevim olmasa da direk Ramos'a yapışırım kornerde çok büyük salaklık ettiler.

Bizim Real'den 6 yememi Terim'in suçu değildir tamamen.Çok iyi başladık gol atamadık.Kaçırdık 6 ya gitti 3 ten sonra bıraktık ztn

Bayern'in sahasında 4 atarak ezen takım CL Kupasını hak ediyordu.

Geri
Üst Alt