ŞL 13/14 YF 1.Maç | Real Madrid 1-0 Bayern Münih | M.S | 23 Nisan

top kimde çok az önemli değil maç sıkıcı geçiyor kalite yok

Normaldir. Iki takimda enayi gibi full atak oynamaz ki... iki takimda biribirne cok saygi duyor..bu oyundan belli oliyor..ikiside cok sey kaybedebilir...

Real simdi bu skoru korumaya bakar... GOl festival beklenmesin

Bayern, Barca gibi takimlar topu gidip de defansta cevirip vakit harcamiyorlar ki, rakibin sahasinda hucum ederken pas yapiyorlar, neden begenmiyor bazilari anlamiyorum. Ben iyi pas yapan bir takimi seyretmekten keyif aliyorum.

3.olursak 2.ön elemeyi geçtikten sonra 3. ön elemede seribaşı olma ihtimalimiz nedir bilgisi olan var mı

%75'ten bahsediyoruz.Sırf bu yüzden bile Perez Ancelotti'yi kovabilir.

45% ile Tur'a veda edecene... 25%ile turu gecmeyi tercih eder Perez.

Birisi Kontra Atak futbolu oyniyor...ötekisi Possesion.

Sanki Real Kalitesizlikden dolay böyle oynayior...onlarda Possesion Oyun oynayabilirler..ama baska tercih etmisler.

Saygi duyulmali.

Bu Ramos nasıl bir hayvandır

Bl7jSx1CQAERf4Y.jpg

bayern'in atakları boş. ikinci yarı real farkı açar aynı oyun sürerse.

haa bakin türk takimlar kontrol futbol fln oynayamaz..

bizde Ispanya yi baz alarak... kisa pas ve posession game + birza "delilik" :D üstüne yol almalyiiz ülke olarak.

guardiolanın barcelonada başarısı yok? tamam kardeş :(

Başarısız demiyorum. Galatasaray ile kıyaslarsan elbette başarılı dersin veya Juventus ile veya PSG ile. Barca Real Bayern gibi takımlar ayrı seviye takımlar. Barca bunların içinde dahi çok sıyrıldı son 10 senede, ayrı bir seviyeydi hepsinden. Bu açıdan evet bu kadar dominant oyununa göre Barca Avrupa'da yeterince başarılı olamadı.

Yoksa tabii ki başarılı. Şampiyonlar Ligi'ni son 10 senede 3 kez kazanan takıma başarısız denir mi hiç?

45% ile Tur'a veda edecene... 25%ile turu gecmeyi tercih eder Perez.

Birisi Kontra Atak futbolu oyniyor...ötekisi Possesion.

Sanki Real Kalitesizlikden dolay böyle oynayior...onlarda Possesion Oyun oynayabilirler..ama baska tercih etmisler.

Saygi duyulmali.

Hiç bir futbol görüşüne katılmadığımı bilmeni isterim.

haa bakin türk takimlar kontrol futbol fln oynayamaz..

bizde Ispanya yi baz alarak... kisa pas ve posession game + birza "delilik" :D üstüne yol almalyiiz ülke olarak.

Bizim futbolcularda kisa pas ve possession yapacak teknik yok ki. Eskiden Turk futbolculari, 80'li yillardan bahsediyorum, teknik olurlardi, topla biraz daha iyi iliskileri olurdu ama kondisyonlari kotu olurdu ve altyapi eksikliginden oyun anlayislari cok zayif olurdu. Ne olduysa simdi bizim futbolcularda teknik sifir. Bakiyorum koskoca ligde bir tane top ayagina gercekten yakisan, kontroluyle, driplingiyle falan dikkat ceken bir yerli futbolcu gormuyorum. Maalesef oyun anlayislari da hala kotu, sadece fizik olarak eskisinden guclu artik Turk futbolculari, lig tamamen vur kira donmus, butun orta saha oyuncularinin en buyuk meziyeti kosmak, toplara sert girmek,

Başarısız demiyorum. Galatasaray ile kıyaslarsan elbette başarılı dersin veya Juventus ile veya PSG ile. Barca Real Bayern gibi takımlar ayrı seviye takımlar. Barca bunların içinde dahi çok sıyrıldı son 10 senede, ayrı bir seviyeydi hepsinden. Bu açıdan evet bu kadar dominant oyununa göre Barca Avrupa'da yeterince başarılı olamadı.

Yoksa tabii ki başarılı. Şampiyonlar Ligi'ni son 10 senede 3 kez kazanan takıma başarısız denir mi hiç?

adam 4 senede bir kulüpte alınabilecek tüm kupaları kazandı daha ne yapsınki uzaydamı maç yapsın avrupada nasıl başarılı olamadı onu anlamadım avrupa dediğin şampiyonlar ligi değilmi 2 kere kazandılar guardiyle

Bayern neden bu kadar kötü.?

Robben daha kötü vuramazdı.

Geri
Üst Alt