ŞL 13/14 YF 1.Maç | Real Madrid 1-0 Bayern Münih | M.S | 23 Nisan

adam 4 senede bir kulüpte alınabilecek tüm kupaları kazandı daha ne yapsınki uzaydamı maç yapsın avrupada nasıl başarılı olamadı onu anlamadım avrupa dediğin şampiyonlar ligi değilmi 2 kere kazandılar guardiyle

Barca'nın iyi olduğu dönemde kafa tutabilecek takım yoktu benim görüşüm. Ben silip süpürmelerini beklerdim.

Lakin 2 kere de alamadılar bu kupayı böyle kapanıp hızlı kontra atak oynayan takımlar karşısında. O açıdan Real kötü oynamıyor. Futbol şansı bu belli olmaz ama bence eleyecekler de.

"Sabri siyahi futbolculara at muamelesi yapıyor " diye haber yapmamaları ilginç :D

di maria gibi yetenek fakiri nasıl olurda real madridde oynar olacak iş değil kimden torpilliyse

Bu adam iyi mi kötü mü hala anlamış değilim.

Lig'teki Barcelona maçında muhteşem oynamıştı.

ben bunu sadece ilk popüler olduğu zamanlar beğenmiştim sonrasında genelde kötü nadir iyi oynadığı maç var real madrid seviyesinde asla değil avrupanın orta sınıf takımlarında oynar ancak

Barca'nın iyi olduğu dönemde kafa tutabilecek takım yoktu benim görüşüm. Ben silip süpürmelerini beklerdim.

Lakin 2 kere de alamadılar bu kupayı böyle kapanıp hızlı kontra atak oynayan takımlar karşısında. O açıdan Real kötü oynamıyor. Futbol şansı bu belli olmaz ama bence eleyecekler de.

Tamamen psikolojik doygunluktan alamadılar.

Isco dökülüyor

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Yatın zıbarın beyler maçta başka gol olmaz 1-0 biter .

Her ne kadar madride sempatim olsa dahi 1-0 biterse insallah fark yerler almanyada

Casillias iyi çıkardı.

Avrupanın belki de en iyi 2 takımı ama çok sıkıcı . Pozisyon yok gol yok . Ne yapayım ben böyle maçı ..

Maç böyle biterse Almanya'daki maç çok heyecanlı geçer.

iyiki penalti calmadi

Geri
Üst Alt