ŞL 13/14 YF 1.Maç | Real Madrid 1-0 Bayern Münih | M.S | 23 Nisan

Temaz bile yok Muller cirkeflik yapiyor..

çok ıyı fırsattı be bayern ıcın

HALA MADRID

:tiphat:

casillas niye lig de oynamıyor onu anlamıyorum dünyanın en iyi kalecilerinden bunu götzenin pozisyonundada göstedi... haketmiyor bu adam yedek kalmayı ligde..

Futbol Proflar konusmuz yine ilk sayfalarda... yok bayern handicap yok 3:0

bu seferlik cikartmiyim bunlari :D

casillas niye lig de oynamıyor onu anlamıyorum dünyanın en iyi kalecilerinden bunu götzenin pozisyonundada göstedi... haketmiyor bu adam yedek kalmayı ligde..

Ezbere konuşmayalım

Diego Lopez de Casillas kadar iyi

Zamanında Casillas oynuyordu, Lopez yedekti ve ayrıldı. Dönüşü muhteşem oldu.

Ancelotti iyi hoca

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

bilmiyorum farkettinizmi, hakem maci super yonetti, bir yanlisi bile yoktu

topu oyunda tutmak icin herseyi yapti

bizde ise tff ve fenevin kopegi cuneyt cakirlar maci katleder

bayern munich evinde rahat kazanir, bugun real 100% oynadi ve hak ettigi skoru aldi ama deplasmanda isleri zor

Bl7uUoFIcAAPaK4.jpg

Bayern tur atlar gibi. Almanya'da ilk yari gol bulursa Bayern cok rahat tur atlar. Ama bulamazsa Real in tam istedigi gibi olur, yine kontra ya oynarlar.

Bayern hep böyle rahat oynadigi icin Real cok ters geldi kadro yapisi olarak.

Guardiola'nin yanlis kadro tercihi yüzünden maci kaybettiler ama daha büyük fark olabilirdi..

Rafinha tercihi berbatti.. Bayern'in stoperleri cogu pozisyonda acayip zorlandi, iki adam Benzema-Bale'den baski yiyince zar zor uzun top atabildi.

Toni Kroos bu gece tam bir gereksizdi, zaten yavas bir oyuncu, bir de sürekli alip yana vermesi Bayern'in temposunu iyice düsürdü.

Martinez'le baslamasi gereken yerde sonradan oyuna dahil etti, cok gereksiz bir degisiklikti bana göre.

Mandzukic'in de topla birlikte cok yetenekli olmadigini biliyorduk bir kez daha görmüs olduk bunu. Bu sorunu Lewandowski ile cözdüler ama önümüzdeki sezon icin.

Sahsi fikrim Bayern'in bir stopere ihtiyaci var.

Real Madrid'de ise Isco disinda herkesi begendim diyebilirim, biraz da Di Maria hucumdaki tercihleriyle deli etti.

Geri
Üst Alt