ŞL 13/14 YF 2.Maç | Bayern Münih 0-4 Real Madrid | MS | 29 Nisan

Dogru mu okudum?

Barca nin 'yedek' oyuncusu Thiago yu istedi diye kovardin?

Thiago Alcantara dan bahsediyorsun degil mi?

Iste sonra futbol fakiri diyince kötü oluyoruz.

Gözlerime inamadim sunu okuyunca.

Thiago yu hayatinda kac kez izledin daha adini yazamiyorsun.

Adam Bayern in en kreatif ve Messi den sonra Barca alt yapisindan cikmis en yetenekli futbolcu.

Ya ciddiyim bizim millet kadar futbol fakiri yok.

Allahtan kendi aramizda yazip rezil oluyoruz. Yabanci biri okusa ülke futbolu alay konusu olur.

hehehe sen çok biliyosun ya, kendini senin gibi tepeden görenler sadece cahil değil aynı zamanda beyin özürlü.

taş gibi takımın içine eden adamı ne seviyosunuz, zor geliyo değil mi hatayı kabul etmek. nerde sende o erdem, dokunmasan şampiyonlar ligini rahat alacak takım içerde dışaarda rezil oldu, senin gibi beyin özürlüler göremez tabi.

Guardiolayı getirmek en başından beri hataydı. Bayern yüksek tempoda hücum presle kaptığı toplarla çok daha fazla etkili olan bir takımdı. Sadece pasa odaklı oyun anlayışı çok çok zor bir sistemidir ve bu sistemde başarılı olmak için dünyanın en iyi oyuncuları bile yetmeyebilir. Ama öte yandan real Madrid'in hakkını da vermek gerekir. Mükemmel bir takım savunması ortaya koydular üstüne bale ve ronaldo gibi 2 tane insanüstü yetenek güç ve hıza sahip futbolcuya sahipler. Bu ikili modric dimaria ve Alonso'nun orta sahada şok presle kaptıkları her topta dante ve boatengi titrettiler. Benzema ve carvajal se takımın ritmine ayak uyduramadılar yoksa sonuç dahada farklı olabilirdi

hehehe sen çok biliyosun ya, kendini senin gibi tepeden görenler sadece cahil değil aynı zamanda beyin özürlü.

taş gibi takımın içine eden adamı ne seviyosunuz, zor geliyo değil mi hatayı kabul etmek. nerde sende o erdem, dokunmasan şampiyonlar ligini rahat alacak takım içerde dışaarda rezil oldu, senin gibi beyin özürlüler göremez tabi.

Yazik sana. Egitimsiz herif.

Eger bunu yazdigim icin kendimi tepeden görüyorsam ne mutlu bana. Düz mantik yaparak, oyuncunun adini bile bilmeyerek basarisizligi o oyuncuya baglamak, birde üstüne Barca'nin yedek oyuncusu demek ne kadar futbol fakiri oldugunu net bir sekilde gösteriyor.

Futbol'u merak ediyorsan ac biraz izle, bos bos konusma.

Geri
Üst Alt