Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 83.864
- 12.954
- 2.343
Seneye 6-4 olur mu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamlar Di Maria, Bale, Ronaldo, Benzema´li 11 kuruyor arkadas, biz daha ne konusuyoruz ya?
Bayern gercekten cok saglam takim, ama Real Madrid´in kadro kalitesinin yanina yaklasamazlar.
Gecen sene Heynckes falan filan, isi götürdüler, ama hala böyle bir kadro kalitesine sahip degiller. Kim ne derse desin.
gotu cok kalkmis idi bayernin ,ii oldu
ayrica ronaldoya baya bi helal olsun tbh soyle bi macta 8 bayernliyi maymun gibi ziplatip yerden kalecinin tutmadigi koseye gommek uzayli zekasi degil de NEDIR.
Gecen yil tum kupalari almislar bu yil 8 hafta kala sampiyon olmuslar ve o gunden beri ciddi cikamiyorlar belki maclara. Simdi ise bir mac kaybetti diye Bayern les takim, Pep cok kotu hoca oldu.
Komik.
$
Gecen yil tum kupalari almislar bu yil 8 hafta kala sampiyon olmuslar ve o gunden beri ciddi cikamiyorlar belki maclara. Simdi ise bir mac kaybetti diye Bayern les takim, Pep cok kotu hoca oldu.
Komik.
$
sahasında rezil bi maç çıkartıp 4 gol yemiş yaw asıl bu komik
Bunlar futboldan olan seyler. Real de zamaninda Liverpool'dan yemisti. Yemeyen takim yoktur.
$
madrid geçen sene dortmund dan yemişti ama deplasmandı evinde yenmişti. içerde böyle rezil olmak eleştirilir bence.
Tamam iste Liverpool Madrid'de 4 atmisti, Barca 3 atti. Tek Real'in degil her takimin boylr yenilgileri vardir.
Elestirmek ayri hem tabiiki elestirilebilir burada mac oncesi Bayern yener diyen adamlar Pep, Bayern les yaziyorlar ben ona guluyorum.
$
zamanında bayern başkanı olsam, guardiola barcanın yedek oyuncusu tiagoyu avrupa şampiyonu takıma istediği dakika kovardım demiştim, rekor puanla şampiyon olması falan hikaye, bi takım ancak böyle mahvedilir. avrupanın açık ara en iyi takımına sistemini değiştiren hoca, o hocayı takıma alanlar hepsi sorumlu bu işten, tam bir fiyasko bence.
Adam Bayern in en kreatif ve Messi den sonra Barca alt yapisindan cikmis en yetenekli futbolcu.
Iniesta ve Xavi daha yetenekli.
Allahim sen bana akil fikir ver ne diyelim daha..
Adam haklı. İniesta ve Xavi'nin yanında Thiago da kimmiş
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi