ŞL 13/14 YF 2.Maç | Bayern Münih 0-4 Real Madrid | MS | 29 Nisan

futbol,ezber bozuyor.futbolun temel mantelitesi değişiyor.real, atletico ve chelsea önderliğinde oluşturulan bu yeni oyunda futbol basketbola biraz daha yaklaşıyor.oda şudur ki artık orta alanın bir önemi yok.ya kaleni savunacaksın ya da rakip kaleyi bombardıman altına alacaksın.

ayrıca biz 6 tane yiyerek hata etmişiz.bildiğin 10-15 falan yememiz gerekiyormuş.

zamanında bayern başkanı olsam, guardiola barcanın yedek oyuncusu tiagoyu avrupa şampiyonu takıma istediği dakika kovardım demiştim, rekor puanla şampiyon olması falan hikaye, bi takım ancak böyle mahvedilir. avrupanın açık ara en iyi takımına sistemini değiştiren hoca, o hocayı takıma alanlar hepsi sorumlu bu işten, tam bir fiyasko bence.

Adamlar Di Maria, Bale, Ronaldo, Benzema´li 11 kuruyor arkadas, biz daha ne konusuyoruz ya?

Bayern gercekten cok saglam takim, ama Real Madrid´in kadro kalitesinin yanina yaklasamazlar.

Gecen sene Heynckes falan filan, isi götürdüler, ama hala böyle bir kadro kalitesine sahip degiller. Kim ne derse desin.

Ribery,Robben,Götze,Kroos,Steiger,Martinez + seneye gelecek Lewa.Nasıl aynı kadro kalitesine sahip değiller.Geçen seneki Robben ile Ribery'i biliyoruz.Pep Bayern'in fişini çekti.Pep boş yolda Ferrari'yle 20 ile gidiyor.

gotu cok kalkmis idi bayernin ,ii oldu

ayrica ronaldoya baya bi helal olsun tbh soyle bi macta 8 bayernliyi maymun gibi ziplatip yerden kalecinin tutmadigi koseye gommek uzayli zekasi degil de NEDIR.

Ronaldo'nun zekasından çok Bayernlilerin gerizekalılığı.Ronaldo'nun oradan topu indirme şansı yok ne diye zıplarsın??

Gecen yil tum kupalari almislar bu yil 8 hafta kala sampiyon olmuslar ve o gunden beri ciddi cikamiyorlar belki maclara. Simdi ise bir mac kaybetti diye Bayern les takim, Pep cok kotu hoca oldu.

Komik.

$

Gecen yil tum kupalari almislar bu yil 8 hafta kala sampiyon olmuslar ve o gunden beri ciddi cikamiyorlar belki maclara. Simdi ise bir mac kaybetti diye Bayern les takim, Pep cok kotu hoca oldu.

Komik.

$

Forumda bazı arkadaşların ortasi yok. Ya çok iyi mükemmel yada leş, çöp.

Komik.

$

sahasında rezil bi maç çıkartıp 4 gol yemiş yaw asıl bu komik

madrid geçen sene dortmund dan yemişti ama deplasmandı evinde yenmişti. içerde böyle rezil olmak eleştirilir bence.

Tamam iste Liverpool Madrid'de 4 atmisti, Barca 3 atti. Tek Real'in degil her takimin boylr yenilgileri vardir.

Elestirmek ayri hem tabiiki elestirilebilir burada mac oncesi Bayern yener diyen adamlar Pep, Bayern les yaziyorlar ben ona guluyorum.

$

Tamam iste Liverpool Madrid'de 4 atmisti, Barca 3 atti. Tek Real'in degil her takimin boylr yenilgileri vardir.

Elestirmek ayri hem tabiiki elestirilebilir burada mac oncesi Bayern yener diyen adamlar Pep, Bayern les yaziyorlar ben ona guluyorum.

$

oynattıgı futbol bayıyor ondandır :D

Büyük takımlar bazen kendi evinde kötü sonuçlar alabilir 1-6, 0-4 gibi çok takmamak lazım.^^

zamanında bayern başkanı olsam, guardiola barcanın yedek oyuncusu tiagoyu avrupa şampiyonu takıma istediği dakika kovardım demiştim, rekor puanla şampiyon olması falan hikaye, bi takım ancak böyle mahvedilir. avrupanın açık ara en iyi takımına sistemini değiştiren hoca, o hocayı takıma alanlar hepsi sorumlu bu işten, tam bir fiyasko bence.

Dogru mu okudum?

Barca nin 'yedek' oyuncusu Thiago yu istedi diye kovardin?

Thiago Alcantara dan bahsediyorsun degil mi?

Iste sonra futbol fakiri diyince kötü oluyoruz.

Gözlerime inamadim sunu okuyunca.

Thiago yu hayatinda kac kez izledin daha adini yazamiyorsun.

Adam Bayern in en kreatif ve Messi den sonra Barca alt yapisindan cikmis en yetenekli futbolcu.

Ya ciddiyim bizim millet kadar futbol fakiri yok.

Allahtan kendi aramizda yazip rezil oluyoruz. Yabanci biri okusa ülke futbolu alay konusu olur.

Xavi'nin Messi'den genc oldugunu sananlar goruyorum.

SM-P602 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt