ŞL 13/14 YF 2.Maç | Bayern Münih 0-4 Real Madrid | MS | 29 Nisan

Real üst tura çıkar bence Bale-Ronaldo 2'lisi dehşet verici 1 gol bulurlarsa bayern'in çevrmesi zor..Real Manu'ya falan benzemez

Real in gol atmasi lazim finale cikmasi icin, yoksa isi zor. Ama guzel bir mac bizi bekliyor..

Hangi Kanal veriyor ?

* LG G2 Tapatalk *

Umarım keyifli bir maç olur. Bayern kendi evinde bitirmesi lazım normal şartlarda.

Valla Real Madrid her takima her yerde 90 dakika icinde gol atacak kapasiteye sahip. Dolayisiyla Bayern´in isi hic kolay degil.

Real Madrid 1 gol atarsa, Bayern 3 gol atacak. Hic belli olmaz bu mac. Bayern kazanmasina kazanabilir, ama turu gecemeyebilir.

Madrid turu geçer, hatta yenme ihtimali bile az değil.

dogrusunu soylemek gerekirse Bayern Munih gecen seneki ve onceki seneki formundan biraz daha uzakta. Dusus var yani, yinede Bayern bence her takima karsi 1 adim onde baslar.

Real, Bayern deplasmaninda titreyerek oynayacaktir, bu korku nedeniyle real defansinin hata yapacagini dusunuyorum. Rakibin bayern olmasi bir yana bilhassa Realin yillardir duydugu final ozleminin stresi realde yogun olacaktir. Her zaman yari finalde talihsizce elendikleri icin Bayernin affetmeyecegini dusunuyorum

skor tahminim Bayern Mönşın 4-0 Real Madrid

Geri
Üst Alt