ŞL 13/14 YF 2.Maç | Bayern Münih 0-4 Real Madrid | MS | 29 Nisan

Bayern maca cok sinirli basladi golu yemeden once bile, halbuki yalnizca 1-0 cok buyuk bir dezavantaj degildi. Bunlar Madrid'den cok korkmuslar galiba.

Bayern 2. Barca olmuş

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Real geçen sene bayern in barca ya yaptığını bu sene bayern e yapacak temizinden beşlik olur bayern uyuzları.

Barca'dan sonra Munih'e de aynı son:D:D

Sezon sonu Jupp'u yeniden çağırırlar mı acaba.

Bu saatten sonra Bayern yemeden 4 gol atamaz, olsa olsa Real yer. O da 4 tane olmaz zaten. Geçmiş olsun Bavyeranın gülü...

Aynen panpa Munih 8 tane atacak birazdan :ka21:

Real 2 tane daha sallar sonra gider duşunu alır. Real akar dedim dedim bana inanmadınız bakın ne oldu şimdi :asd:

Bu real'den 6 yedik ve diğer muhtemel finalist chelseaye elendik. Kura şansı yokdu bizde

Real 10 senedir cl kupası almak için 1 milyar euro harcadı.bu sene kupayı alacak gibi hem de mou reis ile değil ancolotti uyuzu ile.

Kaçan pozisyona bak. Tamam pozisyon hazırlama süper, ama sonu ? rezalet...

Bu real'den 6 yedik ve diğer muhtemel finalist chelseaye elendik. Kura şansı yokdu bizde

Evet doğru hakkaten şu elendiğimiz/fark yediğimiz takımlara bakınca sonuçlar gayet normal, ligdeki deplasman faciaları olmasaydı iyi sezondu aslında.

Atletico Madrid'in Real'i yenme şansı Chelsea'den fazla. Atletico Madrid'in bu sezon umursamadığı Kral Kupası maçları dışında Atletico daha etkili oldu aralarında oynanan maçlarda.

Geri
Üst Alt