ŞL 13/14 YF 2.Maç | Bayern Münih 0-4 Real Madrid | MS | 29 Nisan

bazıları realin şampiyonluğunu garanti gibi görüyo ama o kadar kolay olmayacak na atletico nede chelsea böle boş alanlar bırakmaz reale final maçında roller değişecek çünkü baskın olan ve topa daha sahip olacak olan real olacak bu sene gördükki real atleticoyu kendi evindeki maçta hariç yıkamadı o kadar kolay değil bence

Ancelotti hiçbir büyük maçta aptalca BAM BAM BAM demedi. Ronaldo, Bale gibi hucumcular varken, duran toptan bukadar gol bulurken Real öyle oynamaz.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Abi şunu bilir şunu döylerim idda kime bu oranı verdiyse %90 deplasman alıyor maçı yüzlerce örnek verebilirim size ...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Oran kaçtı? İyi ki oynamayı unuttum valla kesin handikaplı 0 oynardım

Guardiola santraforu cikartip defansa adam aldi..

Cristiaaaanooo

Cristiaaanoooo

Oleeeey

Oleeeey

Oleeeeeeey

Tapa

Soyle 5-6 yese de sunlarin havasi inse.. Barca nin havasini indirdiler sira bunlarda

Sent from my iPhone using Tapatalk

gurdiloa uyduruk diyen arkadaslar vardi harbiden oyleymis bunebicim TOP

O maç eğer Ronaldo oynasaydı 8 olurdu renkdaş :D Şu bayern maçında da en azından 5 atsın da real bizde deriz ki bayern bile kendi sahasında 5 yedi :D Bizim 6-1 lik maç arada kaynar en azından...

Twitter'da geyikleri görebiliyorum: "Galatasaray, Bayern'i kardeş kulüp olarak kaydetti. " :D

Maçın skoruna göre yorum yapmayın, Bayern'İn kadrosu kötü filan değil hatta Mandzukic de öyle Burak'la kıyaslanacak kadar da kötü bir oyuncu hiç değil. Gayette etkili bir oyuncu ama daha kaliteli bir oyuncu almalıydı münih.

Sonucun böyle olmasında ilk etken Guardiola'dır.

Bir de R.Madrid bu senenin en iyi 2 takımından biridir, kadroları çok iyi.

Chelsea'nın buraya kadar çıkması bile büyük başarı

Her büyük maçta 10 kişi defans yapıyorlar

Kaldı ki yarın ki maçta gol atması lazım

eğer biraz açılırsa Atletico darmadağın edebilir

Hadi turu geçti diyelim

bence Real maçında hiç şansları yok

Yine 10 kişi ile defans yapmaya kalkarsa

Bale ve Ronaldo uzaktan gol bulur

Orta sahaları geçiyorum çünkü ikisinin de orta sahası zayıf

zaten oyun şablonları topu direk kanata atıp pozisyona girmek

Bence hiç şansları yok

Atletico'yu geçerler bence. Atleti ilk maçta en az 1-0 almalıydı. Atleti ilk golü atan taraf olmalı yoksa elenir.

Bence Cl şampiyonu Real Madrid olacaktır çünkü;

Ne Chelsea ne de Atletico bu Real'i yenemez

Atletico takım halinde oynuyor Real kontra ile dağıtır Atletico'yu

Chelsea ise Aynı Real gibi kontra oynuyor ama defansı daha zayıf

Ve kontraya çıkan adamları Bale Ronaldo'na kadar yetenekli değil

Real Atletico'yu kontra ile nasıl dağıtıyor adamlar gömülerek oynuyor. Atletico-Real maçlarını hiç izlemedin galiba.

Chelsea'nin defansı Real'den daha iyi. Real'in ŞL'yi kazanması sürpriz olmaz ama dediklerinin bir dayanağı yok

Bizi bu sene CL'de yenen iki takim final oynayacak iyi mi...

Ama finalde Mourinho'ya kaybedecekler orasıda ayrı tabi:D

VIA: Twitter;

İsviçreli bilim adamlarına göre Bayern hiç yemeden 9 dakikada bir gol atarsa turu geçebilir

BmagPZOIQAAcnRV.jpg

Bende öyleyimde benim validenin akrabaları var onlarda arnavut göçmeni soyadlarıda kumanova ondan sordum.

Annemin dedeleri kumanovadan gelmis ama turk arnavut degil kumanovada arnavut cokmus gittigim yok pek bilgimde yok babam ise bulgaristan gocmeni ama bulgardan trye geldiginde annemle evlendigi icin tc verildiginde kumanova olarak verilmis oda degistirme geregi duymamis.

Atletico'yu geçerler bence. Atleti ilk maçta en az 1-0 almalıydı. Atleti ilk golü atan taraf olmalı yoksa elenir.

Katılıyorum o maçta oyunu yıktı Atletico ama bir türlü golü bulamadı

Yarın Chelsea kendi evinde oynamanın avantajına güvenip

biraz açık oynarsa çok farklı olabilir

sonuçta karşısında takım halinde şu anda en iyi defans yapan takımlardan biri var

Geri
Üst Alt