ŞL 13/14 YF 2.Maç | Bayern Münih 0-4 Real Madrid | MS | 29 Nisan

Atletico Madrid. Sorduğuna göre yakından takip etmediğini bir kez daha belli ettin. Nesi komik oluyormuş. Yıllardır katı savunması ile ünlü olan Chelsea mi Real mi? Bu sezon hangi takım daha az gol yemiş kendi liginde Chelsea mi Real mi? Bilip bilmedem çocukça yorum yapmayalım lütfen.

Ancelotti bu takımın savunmasını farklı bir boyuta soktu. Mourinho bile bu adamlara savunma yaptıramadı ama kadro neredyse aynı.. Fark ortada bence. Bayern iki maçta rakip kaleyi göremedi neredeyse. Yine de Chelsea alışkın olduğu için TIR sistemini daha iyi uyguluyor.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Alman takımı dahi olsa bu kadar erken bir şampiyonluk takıma yaramıyormuş !

Real Madrid

Atletico Madrid

Dortmund

Paris

City

Liverpool

Şu takımların oynadığı futbolu bu sene çok beğeniyorum. Italyanlar leş bence, Barcelona ve Bayern zevksiz top oynuyor. Chelsea'de sürekli savunuyor.

Roma müthis oynuyor bence ama katiliyorum.

Bayern Munih bile tat vermedi arkadaş ya çeyrek finalde daha fazla terlemişti Real :asd:

Oyuncu filan değiştir lan bu ne böyle. Alsana Götze'yi filan ne kaybedeceksin. 3-0'dan daha kötü olmasın demiş herhalde devre arasında Guardiola.

Mancini nin yaptigini aynisini da Guardiola yapiyor, yani..

Birazdan Ceyhun girer

Bunlar hep real madrid lobisi önce heynckes emekli yaptılar bayerni karıştırdılar. Sonra barcaya soruşturma açtırdılar onları karıştırdılar. Her şeyin farkındayız. Bunlar hep onların oyunu:)

Sonunda Ramos'u oyundan almak aklına geldi

Ancelotti bu takımın savunmasını farklı bir boyuta soktu. Mourinho bile bu adamlara savunma yaptıramadı ama kadro neredyse aynı.. Fark ortada bence. Bayern iki maçta rakip kaleyi göremedi neredeyse. Yine de Chelsea alışkın olduğu için TIR sistemini daha iyi uyguluyor.

Ben Mourinho'lu Real'in daha iyi savunma yaptığını filan söylemedim zaten. Bence geçen seneki Real ile bu seneki Real'in en büyük farkı Modric'in orta sahaya cuk diye oturması. Bu sezon bambaşka bir Modric izliyoruz adam tam bir maestro geçen yıl adaptasyon sürecindeydi. Aynı şekilde Carvajal'da müthiş bir sağ bek Tabi bir de son zamanlarda Bale faktörü de devreye girmeye başladı. Carvajal ve Bale sağ kanada level atlattırdı bence.

Maç 3-0 iken santrafor çıkarıp ön libero alan adamdan hayır gelmez ben bunu bilirim. Mancini de aynı haltı yemişti. Evet çok santrafor gol anlamına gelmez ama maç devam ederken gole ihtiyacın varsa da santrafor çıkarmazsın.

Javi Martinez girdi de ne oldu yani???

Geri
Üst Alt