ŞL 13/14 YF 2.Maç | Bayern Münih 0-4 Real Madrid | MS | 29 Nisan

Bende yanlış düşündüğünü söylüyorum. Sen ilk alıntıladığım mesajında Real'in Atletico'yu kontradan darmadağın edeceğini söyledin. Gömülü defans yapan bir takım kontradan nasıl delik deşik olabilir? Son zamanlarda bu sezonki Kral Kupası maçları hariç Atletico ile Real arasında oynanan maçlarda Atletico'nun ezildiğini filan hiç görmedim.

Neden kendi liginde oynadığı maçlar ölçüt olamıyormuş? Chelsea dünyanın en iyi liginde oynuyor. Real Madrid'den fazla güçlü takımlar ile oynuyor. Chelsea içerde dışarda Schalke'ye karşı kaybetti halbuki Real Schalke'yi darmadağın etti ŞL'de bunlar ölçü mü şimdi?

Ben zaten Chelsea'nin yarın eleneceğini düşünüyorum.

İddiam şu;

Atletico bu sene takım halinde oynayan komple bir takım

ve rakibine göre oynuyor eğer çok baskılı bir rakip varsa takım halinde defans yapıyor ve kontra arıyor

eğer zayıf bir rakipse takım halinde hücum yapıyorlar

şimdi gelelim Real Madrid'e

Madrid orta sahayı kesinlikle eline alan bir takım değil

senin üstüne gelmene izin veriyor (ama ölü bölgede)

orta sahayı ise uzun toplarla ve tek paslarla geçiyorlar

Bence bu ikilisinin karşılaştığı maçlarda topa sahip olan ve topu oynayan Atletico olur

ama pozisyona giren Real Madrid olur

Chelsea'nın defans anlayışı 10 kişiyi set halinde ölü bölgeye yıkmak

yoksa defans hattı Real'den iyi değil

real chealse fınalı olucak bence.mourınho realı durdurup suprız bır golle şampiyonlar ligını alırsa sasırmayalım.real fınalde kupayı alır yada almaz ama en çok hakeden takım oldugu kesın.atletico ile bırlıkte.

Renkdaşlar maçtan sonra reklamların yarısı OKEY-DUREX gibi cinsel içerikli şeyler :happy::happy::happy:

Bir ironi seziyorum.:D:D:D

Mourinho izlesin de takımın potansiyelini sahaya yansıtmak neymiş görsün.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Modric 11 km. Koşmuş Ben min 13 koşmuştur diyordum. Demek ki çok verimli koşmuş bircogumuz gözden kacirdigi bir durum.

6-1 lik maçta yemin ediyorum biz daha iyi oynadık Real'e karşı o maçta zaten ne olduysa ilk golü yedikten sonra olmuştu ozamana kadar herşey iyiydi...

Drogba o maçta oyundan çıkmasa belki en kötü ihtimal berabere bile kalırdık. Adam ilk yarıda 6km'den fazla koşmuştu.

Ancelotti Real'i topun arkasına çok iyi diziyor Münih'e doğru dürüst pozisyon vermediler bile 90 dakika. İş Mourinho'ya kaldı gibi.

Bayernın kaleyi tutan 2 şutu vardı galiba. 60 cı dakikada ilk kaleye giden top ribery'den.

Biz yanlis Italyan hoca yi mi getirdik acaba :DD

Real Benzema'yı satıp Suarez'i alacakmış herhalde. Khedira malını falan gönderip bir orta saha daha alırsa Real süper olur.

Adamlar Di Maria, Bale, Ronaldo, Benzema´li 11 kuruyor arkadas, biz daha ne konusuyoruz ya?

Bayern gercekten cok saglam takim, ama Real Madrid´in kadro kalitesinin yanina yaklasamazlar.

Gecen sene Heynckes falan filan, isi götürdüler, ama hala böyle bir kadro kalitesine sahip degiller. Kim ne derse desin.

dk 90 bayern hala saga sola pas atıp duruyor :D ıyı oldu pep e..ayrıca adamlar bu sene deplasmanda ne gol attı oyle bıze schalkeye munıhe schalke macını ızlemedım ama bız bu kadar rezıl oynamamıstık acıkcası

realden 6 yenmez yeauhhhhhhh adamlar shalke 6 dortmund 3 bayerne 4 attı....

not:ronaldo bize karşı 2.maçta oynayaydı 20 golü bulurdu hani 10 kişi kalan madride suç çekemediğimiz maç...

buyuksun mancını buyuksun ays

Ben yarın Chelsea'nın ev sahibi avantajına güvenip açık oynaması halinde

aynen bu akşamki maça benzer bir skor bekliyorum

bakalım Mou oynatacak mı bence asla oynatmaz

Raul 71

Messi 67

Ronaldo 67

CL tarihinin en golcüleri.Raul geçilecek ama kim geçecek bakalım.

Ronaldo bu arada CL'de 1 sezonda en çok gol atma rekorunu da kırdı.

İkisi de geçer ama ilk sırada Messi olur.Messi 2 yaş daha genç çünkü.

tahminim bayern 4-0 real idi.

fakat 2 sans topuyla birden olaylar tersine dondu ve mac koptu.

real fani degilim, antiside degilim fakat celsi kapanacagi icin realin kupayi alacagini dusunmuyorum.

tabi yanilabiliriz sonucta tahmin.

ama parantezi ancelottiye acmak lazimki kusursuz bi teknik direktor. keske bizde olsa 4/4luk bi teknik direktorumuz olurdu. mourinho ya da ancelotti gelsin isterdim lakin hayal

Real Benzema'yı satıp Suarez'i alacakmış herhalde. Khedira malını falan gönderip bir orta saha daha alırsa Real süper olur.

Suarez çok iyi isim ama ben olsam Benzema'yı satmam

sonuçta Benzema topu çok iyi saklayan bir isim ve bu kanat adamlarının işine geliyor

Geri
Üst Alt