ŞL 13/14 YF 2.Maç | Bayern Münih 0-4 Real Madrid | MS | 29 Nisan

Bu arada yine Martinez'le başlasaydı maç çok farklı giderdi. Yenildikten sonra sallamak kolay tabi de. Verdikleri kafa toplarını geçtim ilk yarı dönen her topu topladı Real Benzema'nın gavatlığı tutmasa bu skoru ilk yarıda bile alabilirlerdi. Kroos-Schweinsteiger tam o özelliklere sahip değiller çok iyi olsalar da. 2.yarı girmesi bişeyi değiştirmedi tabi Martinez'in. Ama fahiş bi hataydı bence çok net maça mal oldu.

Adamlar Di Maria, Bale, Ronaldo, Benzema´li 11 kuruyor arkadas, biz daha ne konusuyoruz ya?

Bayern gercekten cok saglam takim, ama Real Madrid´in kadro kalitesinin yanina yaklasamazlar.

Gecen sene Heynckes falan filan, isi götürdüler, ama hala böyle bir kadro kalitesine sahip degiller. Kim ne derse desin.

Tamam bir şey demedik. :D

İddiam şu;

Atletico bu sene takım halinde oynayan komple bir takım

ve rakibine göre oynuyor eğer çok baskılı bir rakip varsa takım halinde defans yapıyor ve kontra arıyor

eğer zayıf bir rakipse takım halinde hücum yapıyorlar

şimdi gelelim Real Madrid'e

Madrid orta sahayı kesinlikle eline alan bir takım değil

senin üstüne gelmene izin veriyor (ama ölü bölgede)

orta sahayı ise uzun toplarla ve tek paslarla geçiyorlar

Bence bu ikilisinin karşılaştığı maçlarda topa sahip olan ve topu oynayan Atletico olur

ama pozisyona giren Real Madrid olur

Chelsea'nın defans anlayışı 10 kişiyi set halinde ölü bölgeye yıkmak

yoksa defans hattı Real'den iyi değil

Sana Atletico Madrid-Real Madrid lig maçlarının her ikisini de izlemeni tavsiye ediyorum. Ben Atletico'nun bütün maçlarını izlerim. Adamlar büyük küçük takım fark etmiyor topu rakibe bırakıyor. Zaten her maç takim halinde defans ve ofans yapıyorlar. Atletico'nun nasıl oynadığını bir iki maçını izleyipte tahminler üzerinde yürütemezsin.

Adamlar Di Maria, Bale, Ronaldo, Benzema´li 11 kuruyor arkadas, biz daha ne konusuyoruz ya?

Bayern gercekten cok saglam takim, ama Real Madrid´in kadro kalitesinin yanina yaklasamazlar.

Gecen sene Heynckes falan filan, isi götürdüler, ama hala böyle bir kadro kalitesine sahip degiller. Kim ne derse desin.

Ancelotti Bayern'den kimi ister sence? Bayern'in bekleri sadece biraz daha iyi sanki. Ama Coentrao babası öldükten sonra geri dönebildi, hemde müthiş. Marcelo da sağlamsa Alaba'ya gerek duymaz. Real'in kadrosu her türlü daha üstün.

Lahm'ı alır sadece Carvajal yerine :)

Sana Atletico Madrid-Real Madrid lig maçlarının her ikisini de izlemeni tavsiye ediyorum. Ben Atletico'nun bütün maçlarını izlerim. Adamlar büyük küçük takım fark etmiyor topu rakibe bırakıyor. Zaten her maç takim halinde defans ve ofans yapıyorlar. Atletico'nun nasıl oynadığını bir iki maçını izleyipte tahminler üzerinde yürütemezsin.

Atl. Madrid dünyanın en iyi TAKıMı.

Onlar kadar blok halinde oynaya bilen takım yokdur galiba.

Saçma yorum.

Özil dünyanin en iyi ofansif orta saha oyuncusu ve onunla da yenebilirdeler maçlari.

Knee-jerk reaction.

Özil asla world class olamaz bence

Katılmıyorum

Arsen gibi ikinci sınıf takıma düştü ztn

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Tamam renktaş ikimiz anlaşamayacağız bu konuda

muhabbeti daha fazla uzatmayalım istersen

Eğer CL finalinde karşılaşırlarsa kimin haklı olduğu ortaya çıkar

bu arada ben Atletico'yu destekliyorum baştan belirteyim :)

Özil asla world class olamaz bence

Katılmıyorum

Arsen gibi ikinci sınıf takıma düştü ztn

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

He sirf Arsenalda oynadi için world class degil.

Ramsey Arsenal de oynuyor diye world class degil

Sneijder Galatasaray da oynuyor diye world class degil

yav he he.

yalnız pogba suarez bu madrıde gelırse kapatalım dunya futbolunu bı 5 sene

Geri
Üst Alt